MENU
Përfaqësuesit në NATO

“Trupa diplomatike” sa shkon rroga e ambasadorëve

Borxhi i sigurimeve të papaguara

Çfarë po i rrezikon pensionet?

Bazuar në disa të dhëna zyrtare të tatimeve, vihet re se deri në fund të...

Politikat dhe kontributet

Shqipëri/ Rritet me 25% barra fiskale brenda 5 vitesh

Barra fiskale në Shqipëri përgjatë viteve 2014 – 2018 rezulton të jetë rritur 25%, sipas...

Kursi zyrtar

Këmbimi/ Leku forcohet, valutat e huaja “shemben”

Monedha kombëtare vendase, leku gjatë javës që kaloi ka forcuar mjaft mirë pozitat në tregun...

Cili është plani juaj?

Jeni në vështirësi? Disa mënyra si të shpëtoni biznesin tuaj

Asnjë biznes nuk është perfekt dhe çdo biznes ka një pengesë. Mund të jetë analitika,...

Njoftimi

Detyrimi tatimor si kredi me vlerë zero, DPT sqaron tatimpaguesit

Në vijim të informimit të tatimpaguesve, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sjell në vëmendje të...

Kontributet për pension

Fieri më i “ndërgjegjësuari”, Kukësi i fundit

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore vihet re se...

Raporti

INSTAT: Jetesa shtrenjtohet, pensionet ngecin “vendnumëro”

Sipas disa të dhënave të publikuara nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore, vihet re se masa...

Të dhënat nga EUROSTAT

Shqiptarët “rropaten” në punë, por nuk paguhen

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga instituti evropian i statistikave (EUROSTAT), bëhet me...

Sa 30% e Gjermanisë

Pagat në Shqipëri, si kanë ndryshuar në 19 vite?

Në raportin e fundit të institutit të Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare, vihet re se...

Konfindustria

‘Rritja ekonomike rrezikon të mos kalojë pragun e 3%’

Shqipëria rrezikon seriozisht të mos kalojë pragun e rritjes ekonomike me 3% për vitin 2019....

Zbardhet skema

Si u pastruan paratë e pista gjatë 2018-ës?

Të paktën pesë tipologji janë evidentuar vitin e shkuar nga autoritetet shqiptare si mundësi potenciale...