MENU
Lista

Ari, 10 vendet me rezervat më të mëdha në botë

Kursi javor i këmbimit

Ç’ndodhi me Euron, Poundin dhe Dollarin gjatë kësaj jave?

Gjatë javës që lamë pas, në tregun valutor vendas monedha europiane euro ka qenë e...

Shifrat

Inflacioni bie sërish për muajin shkurt

Bazuar në të dhënat e bëra publike nga Instituti i Statistikave vihet re një rënie...

Kursi i Këmbimit

Vlerat e monedhave të huaja për 8 Mars

Kursi i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, e premte 8 mars 2019. Dollari amerikan...

Kursi i Këmbimit

Rriten Euro dhe Sterlina, ç’ndodh me Dollarin?

Në tregun e këmbimit valutor vendas janë regjistruar luhatje të ndryshme në shportën e monedhave...

Këmbimi valutor

Dollari e Paundi rimarrin veten, ç’ndodh me Euron?

Dita e mërkurë në tregun vendas të këmbimit valutor, ndryshe nga një ditë më parë...

Kursi zyrtar i këmbimit

Rifiton pikë leku, zhvlerëson monedhat e huaja

Dita e martë ka nisur mirë për monedhën kombëtare Lekun në tregun e këmbimit valutor...

Kursi zyrtar i Këmbimit

Euro i rikthehet rënies, ç’po ndodh me Dollarin e Sterlinën

Tregu i këmbimit valutor është hapur ditën e hënë me një rritje të valutave ndërkombëtare...

Bilanci mujor

Kursi i këmbimit/ ‘Parakalimi’ i Paundit britanik me lekun!

Gjatë gjithë muajit të kaluar, monedha europiane euro ka qendruar në nivelin e 124 lekëve,...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, Euro dhe Dollari sot

Kursi zyrtar i këmbimit, 2 mars 2019, sipas Bankës së Shqipërisë: Sikurse shihet në tabelën...

Evazioni fiskal

Hartohet projektligji, kompanitë offshore në ‘shënjestër’

Të kontrollohet dhe parandalohet evazioni fiskal? Në lidhje me këtë çështje, Ministra e Financave ka...

Shifrat

“Shthuren” financat, ç’ndodhi me të ardhurat në janar?

Financat publike kanë pësuar rënie për janarin, kjo si rrjedhojë e krizës politike dhe ndryshimeve të...