MENU
klinika
Këmbimi Valutor

Poundi britanik ‘i ashpër’ me lekun, Euro dhe Dollari…

Këmbimi valutor

Çfarë ndodhi me Euron, Dollarin dhe Poundin gjatë kësaj jave?

Gjatë javës që lamë pas (18-22 shkurt) monedha europiane euro ka qendruar në nivelin e...

Monedhat

Kursi i këmbimit/ Zhvlerësohet Paundi britanik, Euro tenton…

Në tregun valutor vendas, monedha europiane tenton të rritet. Një euro sot blihet me 0.1...

Këmbimi valutor

Surprizon Paundi britanik, Euro fiksohet në 124.2 lekë

Monedha britanike e ka nisur mjaft mirë ditën e enjte në tregun e këmbimit valutor...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, Euro e dobët përballë…

Dita e mërkurë ka regjistruar luhatje të lehta në tregun e këmbimit valutor vendas. Monedha...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, si janë euro dhe dollari sot?

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, e martë 19 shkurt 2019: Për...

Këmbimi valutor

Kursi i këmbimit/ Euro e Dollari ndërrojnë sot vendet

Euro e Dollari kanë ndërruar vendet në tregun e këmbimit valutor. Siç bëhet e ditur...

Kursi i këmbimit

Çfarë ka ndodhur gjatë javës me Euron, Dollarin dhe Poundin?

Gjatë javës që lamë pas, monedha europiane ka njohur një rritje të lehtë progresive kundrejt...

Kursi

Këmbimi Valutor, Euro dhe Dollari pësojnë…

Kursi i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 15 shkurt...

Raporti

Forcimi i lekut/ BSH analizon efektet: Deficiti u thellua, por…

Ndikimet që pati mbiçmimi i lekut në ekonomi janë marrë në analizë nga Banka e...

Raporti

Rënia e euros/ Flet BSH: Ishte e papritur, shumë shpejt…

Raporti i politikës monetare për tremujorin e parë të vitit është prezantuar për mediat nga...

Këmbimi valutor

Ç’vlera kanë kapur euro dhe dollari për Shën Valentin?

Kursi i këmbimit valutor për sot, 14 shkurt 2019, sipas Bankës së...