MENU
5 herë më të lirë se ato italiane

Domatet shqiptare eksportohen lirë

Fluturimi i deltaplaneve dhe paraglajdeve

AAC njofton miratimin e rregullave të reja

Autoriteti i Aviacionit Civil ka njoftuar për miratimin e rregullave të reja për të gjitha...

Bizneset në status pasiv

Tatimet: Ja si të paguani tatimin mbi dividentin!

Në përgjigje të interesimit të tatimpaguesve mbi teknikat e deklarimit dhe mënyrën e pagesës së...

Të dhënat nga INSTAT

Investimet në hoteleri/ Ekspertët: Shtrembërim i konkurrencës

Arrin në 286 mijë metra katror është sipërfaqja e lejeve të dhëna për hotele vetëm...

Patenta/ Aplikimi nga 15 qershori

Dyfishim i gjobave në këmbim të mospezullimit

Nga data 15 qershor nis të zbatohet ndryshimi i ri ligjor që parashikon dyfishimin e...

Rikonstruktimi

Tender për linjën hekurudhore Shkozet–Kavajë

Hekurudha shqiptare ka hapur tenderin për rikontruktimin e linjës hekurudhore Shkozet – Kavajë. Në dispozicion...

Skema e re e ISSH

Aksidentet dhe sëmundjeve profesionale, përfitimet

Instituti i Sigurimeve Shoqërore bën të ditura përfitimet që ka një person që aksidentohet në...

ATP publikon formularin TIP

Çfarë ju duhet për tërheqjen e dosjeve të kompensimit?

Agjencia e Trajtimit të Pronës publikon fomrularin TIP për të gjithë pronarët që kanë depozituar...

Qytetarët marrin nga bankat 4,6 mld lekë

Shqiptarët tërheqin paratë nga depozitat

Banka e Shqipërisë konstaton rënie të depozitave gjatë muajve të fundit. Sipas të dhënave gjatë...

Eliminohen 1199 pyetje

Ndryshon testi teorik i patentës

Tjetër risi nga DPSHTRR. Nga 1 Qershori rishikohet testi teorik i klasit B. Nga 4864...

Fondi i përcaktuar

Kardhiq-Delvinë, hapet gara për supervizorin e punimeve

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka hapur garën për përzgjedhjen e kompanisë që do të bëjë supervizimin...

VIDEO

Nënkalimi te “Shqiponja”, ministria publikon projektin 3D

Pak ditë më parë është prezantuar projekti i rishikuar i sheshit “Shqiponja” në hyrje të...