MENU
klinika
Vetëm 11% mblidhet nga industria

Shqipëria prodhon 400 litra qumësht për frymë

Kursi i këmbimit

Thellohet rënia e euros

Ashtu siç pritej, euro u dobësua më tej në kursin e këmbimit me lekun. Monedha...

Në rritje me 60%

Bankingu “nga shtëpia”, 551 mld lekë

Veprimet e “bankingut nga shtëpia” kanë shënuar një vlerë rekord për vitin e kaluar. Sipas...

Ndjekin ndërtimi dhe profesionet e lira

Evazioni fiskal, risku më i lartë te tregtia

Tregtia me pakicë dhe me shumicë kanë rezultuar dy sektorët me risk më të lartë...

Projekti pilot

Obligacionet 5 vjeçare, tani me çmim tregu

Ministria e Financave ka nisur zbatimin e projektit pilot për zhvillimin e tregut dytësor të...

Të fundit në Rajon

Një ndër shtatë shqiptarë ka kredi

Përafërsisht, një në shtatë shqiptarë, ka një kredi në një prej bankave tregtare në vend....

Primet janë të larta

Qeveria do të subvencionojë sigurimet në bujqësi

Sigurimi në sektorin bujqësor në Shqipëri pothuajse nuk ekziston. Megjithëse kompanitë ofrojnë produkte të këtij...

Kursi i këmbimit

Ekspertët, euro mund të zhvlerësohet më tej

Me shumë gjasa, euro do të zhvlerësohet më tej në kursin e këmbimit valutor. Eksperti...

Kompania ajrore

Rinas/ Tarifat e larta bëjnë që “Volotea” të ikë

Volotea, kompania low cost e fluturimeve ajrore, është larguar nga Shqipëria duke ndërprerë fluturimet e...

Vlerësimi nga SHBA

Siguria në porte, Shqipëria ka bërë përmirësime

Roja Bregdetare e Shteteve të Bashkuara të Amerikës konfirmon se Shqipëria ka bërë përmirësime të...

112 mijë gjithsej

Shtohen bizneset pasive  

Numri total i bizneseve që kalojnë në status pasiv ka ardhur në rritje vit pas...

Fatura e 7-mujorit

PPP-të, 41 milionë euro për këtë vit

Rreth 5.1 miliardë lekë ose 41 milionë euro është fatura që buxheti i shtetit ka...