MENU
klinika
112 mijë gjithsej

Shtohen bizneset pasive  

Fatura e 7-mujorit

PPP-të, 41 milionë euro për këtë vit

Rreth 5.1 miliardë lekë ose 41 milionë euro është fatura që buxheti i shtetit ka...

Duke filluar nga 100 mijë USD

Ja vendet ku blihet nënshtetësia

Një biznes i ri global ka lulëzuar në vitet e fundit, ndërkohë që vende të...

Vizitorët e huaj, rritje me 45%

Turizmi, rritje e lartë edhe në shtator

Numri i vizitorëve të huaj u rrit me ritme të larta edhe për muajin shtator....

Paralajmërimi nga Gjiknuri

Aksion kundër mjeteve të rënda

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri dhe drejtori i Autoritetit Rrugor Shqiptar Afrim Qendro...

Deklarata

‘Lojrat e fatit’, Ahmetaj i prerë: Nuk ka kthim pas

Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Arben Ahmetaj tha se nuk ka kthim prapa, sa i...

Në rritje me 54%

Pasuria mesatare e një shqiptari, 17 mijë USD

Pasuria mesatare e një shqiptari ka arritur këtë vit në afro 17 mijë dollarë. Sipas...

Shifrat në rritje

Importet e luleve, 2.5 milionë euro

Importi i luleve ka njohur rritje gjatë vitit 2017, duke iu përgjigjur kështu edhe kërkesës...

Dyshime për dializën

Konkurrenca heton tregun spitalor

Autoriteti i Konkurrencës ka hapur një hetim të përgjithshëm në tregun e shërbimeve spitalore në...

Kursi i këmbimit

Euro bie në pikën më të ulët prej katër muajsh

Leku u forcua kundrejt monedhave kryesore në kursin e këmbimit valutor. Duke iu referuar kursit...

Bursa për ekselentët

Rama: 1 mijë dollarë për ekselentët që studiojnë mësuesi

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë ata...

152 viktima në nëntë muaj

Aksidentet, mbi 14 milionë euro dëme

Nëntë njerëz humbën jetën nga aksidentet rrugore në muajin shtator të këtij viti. Sipas Institutit...