MENU
klinika
Nisma pozitive

‘Mini Shengeni’, Shkodra: Nuk duhet përjashtuar Kosova!

Vrojtimi periodik i BSH-së

Rritet besimi në ekonomi, bie i ndërtuesve dhe i konsumatorëve

Treguesi i ndjesisë ekonomike u rrit në tremujorin e tretë të vitit, me gjithë përkeqësimin...

Impakt ekonomik

Aeroporti i ri, hapje eksponenciale e fluksit të turistëve

“Paralelisht me zhvillimet që po transformojnë qytetin e Vlorës jemi shumë pranë fillimit të një...

Shifrat zyrtare

Drejtoria e Transportit: Rritje rekord i të ardhurave

Drejtoria e Shërbimit të Transportit Rrugor (DSHTRR) ka regjistruar rritje rekord të të ardhurave për...

Ankohet kompania me ofertën më të ulët

Pezullohet tenderi i “Lungomare II”

Komisioni i Prokurimit Publik pezulloi tenderin 3.8 milionë euro për fazën e dytë të Lungomares...

'Premtimi i mbajtur'

BB: Mbi 274 mijë më shumë të punësuar në Shqipëri

Raporti i ri i Bankës Botërore, vlerëson Shqipërinë si ndër vendet e para në rajon,...

Ministria e Financave shton buxhetin

Për blektorët/ Sa do të jetë subvencioni për qumështin?

Ndërkohë që nga 30 Tetori do të hapet thirrja e dytë e aplikimeve për financimet...

Mbështetet nga qeveria gjermane

Vëmendja tek profesionali/ Denaj shpalos strategjitë e reja

Ministria e Financave dhe Ekonomisë po harton një strategji për zhvillimin e arsimit profesional, e...

“Krijimi i një mjedisi të favorshëm për zhvillimin e biznesit”

Një marrëveshje e rëndësishme! Punë dhe mbrojtje më e sigurtë!

Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Eduard Shalsi mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të...

Fiskalizimi drejt fundit

Për ju tatimpagues! Duhet ta instaloni patjetër…!

Ministria e Financave dhe Ekonomisë po vijon normalisht punën, për vënien në jetë të projektit...

Vendimi i Këshillit të Ministrave

5% më shumë! Çfarë do të ndodhë me aktivitetin minerar në 3 vite?

Programi i veprimit 3-vjeçar 2019-2021 në sektorin minerar parashikon një rritje të produktit vjetor deri...

"Mbi 702 mijë vende deri në shtator"

Rritet numri i vendeve të punës!

Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve, Delina Ibrahimaj, ka bërë me dije gjatë një intervistë të...