MENU
klinika
Shifrat e BSH

Sektori bankar u rrit rreth 2%

Lufta kundër informalitetit

Tatimet dhe AKEP nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dhe Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP), prej sot...

Ja sa pensionistë përfitojnë

Skema/ Rritje pensionesh me 5% çdo vit

Prej vitit 2020-të e në vazhdim do të nisë procesi i miratimit të pensionit minimal,...

Investimet shqiptare

Gjylameti: Nxit zhvillimin ekonomik dhe social

Nxitja e zhvillimit ekonomik dhe social nëpërmjet projekteve të investimit në nivel qendror, vendor dhe...

"DPT konfirmoi se shqetësimi i qytetarit..."

Gjobitet nga inspektimi tatimor, shfuqizohet gjoba

Ylli Nushi nga Korça, kontabël i miratuar, vendosi t’i drejtohej bashkëqeverisjes, pasi ishte gjobitur pa...

Ç'po e pengon kreditimin në Shqipëri?

Banka Qendrore Europiane “shuplakë” Shqipërisë

Bankat në Shqipëri kanë efektivitet shumë të ulët në ekonomi, për shkak se, japin kredi...

Konspiracion grek për të dyndur emigrantët këtu?

“Shqipëria po boshatiset, por atje iu japin punë”

*Nga Sabina Veizaj “Shqipëria në kërkim të emigrantëve të huaj për forcë pune. Mund të...

Ja deri kur mund të bëhet vetëdeklarimi!

Një datë e re për taksën e pronës

Shtyrja e afatit të vetëdeklarimit për taksën e ndërtesës u ka dhënë më shumë kohë...

Shifrat flasin qartë...

10 arsyet pse Shqipëria u zgjodh nga më shumë se 5 milionë turistë

Çfarë dini për Shqipërinë? Sa nga miqtë tuaj kanë udhëtuar atje, këtë verë? Shifrat flasin...

Certifikohen mbi 1 mijë pika karburanti

Tatimet: Kontroll konsumatorëve të mëdhenj

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dhe Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë, përmbyllën inspektimin e subjekteve...

Statistikat

Paratë dalin jashtë bankave

Gjatë muajit gusht të këtij viti paratë që qarkullojnë jashtë bankave kanë pësuar një boom....

Alarmi nga ekspertët

‘Arratiset’ Shqipëria, 2 mijë kërkesa për azil në muaj

Ndonëse pritshmëritë ishin që numri i azilantëve të vinte në rënie, për shkak se refuzimet...