MENU
Po aq sa në 2017

2018, çmimet u rritën me 2%

Statistika mbi arsimin

Arsimi Shqiptar më i shtrenjtë se BE?

Në Shqipëri të shkollosh një fëmijë kushton më shumë sesa ta shkollosh atë në një...

Pas vitesh akuza politike

Linda Rama jep dorëheqjen nga ABI Bank

Bashkëshortja e kryeministrit, Lindita Rama, ka dhënë dorëheqjen nga Këshilli Drejtues i Bankës Amerikane të...

Gjykata rrëzon ankesën e përmbaruesve

Hyjnë në fuqi tarifat e ulura përmbarimore

Ka hyrë më në fund të fuqi udhëzimi i ri i Ministrave të Drejtësisë dhe...

Pason Elisabeta Gjonin

Luljeta Minxhozi, zv/guvernatore e parë e Bankës së Shqipërisë

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë zgjodhi të mërkurën Luljeta Minxhozin si zëvendësguvernatore të parë...

Raporti i Bankës Botërore

Lufta tregtare po “minon” ekonominë

Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin...

Por vetëm një pjesë janë mbyllur

AKEP urdhëron bllokimin e adresave të basteve

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) ka urdhëruar kompanitë e shërbimit të internetit të...

Statistikat e Fundvitit

Fluks importesh, cilat mallra tërhiqen në Shqipëri?

Shqipëria tani përballet me sfidën e re të rritjes së aftësive konkurruese në tregun ndërkombëtar...

Edhe 6% e punimeve

Tiranë-Elbasan drejt përfundimit

Ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri dhe Drejtori i Autoritetit Rrugor Shqiptar...

4.27% në 2018

Interesi i borxhit publik në minimumet historike

Interesi mesatar i borxhit publik të Shqipërisë i është afruar sërish niveleve më të ulëta...

Në vendin e 78-të në Botë

Ekonomia më pak e ndërlidhur në rajon

Banka Botërore ka publikuar një raport të zgjeruar për ndërlidhjen në Europë dhe Azinë Qendrore...

5.7% pushuan në vendin tonë

Shqipëria josh më shumë turistë italianë

Gati 6% e italianëve zgjodhën Shqipërinë për të kaluar pushimet verore gjatë vitit të kaluar....