MENU
Edhe 6% e punimeve

Tiranë-Elbasan drejt përfundimit

4.27% në 2018

Interesi i borxhit publik në minimumet historike

Interesi mesatar i borxhit publik të Shqipërisë i është afruar sërish niveleve më të ulëta...

Në vendin e 78-të në Botë

Ekonomia më pak e ndërlidhur në rajon

Banka Botërore ka publikuar një raport të zgjeruar për ndërlidhjen në Europë dhe Azinë Qendrore...

5.7% pushuan në vendin tonë

Shqipëria josh më shumë turistë italianë

Gati 6% e italianëve zgjodhën Shqipërinë për të kaluar pushimet verore gjatë vitit të kaluar....

Fqinjët janë më të shtrenjtë

Tirana, e lirë për një birrë

Tirana është vendi më i lirë në rajon për të pirë një birrrë, dhe një...

Bilanci i muajit nëntor

Biznesi, vërshojnë ankesat për Tatimet dhe Doganat

Bizneset kanë adresuar 33 kërkesa dhe ankesa gjatë muajit nëntor kundrejt institucioneve të ndryshme publike...

Shifrat e vitit 2018

Rekord vonesash për fluturimet nga Shqipëria

Viti 2018 ka shënuar numrin më të lartë të vonesave dhe anulimeve të fluturimeve, në...

Ankandet e obligacioneve

Ja mundësitë e investimit në janar

Tregu primar i instrumenteve të borxhit qeveritar ofron alternativa interesante investimi gjatë muajit janar. Qeveria...

Rritet shfrytëzimi i kapaciteteve

Biznesi po mbush “boshllëkun” prodhues

Megjithë rënien e treguesit të ndjesisë ekonomike, biznesi rriti shfrytëzimin e kapaciteteve prodhuese në shumicën...

56 milionë euro më shumë

Ballkani, më shumë para nga BE-ja

Shqipëria dhe pesë vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor do të marrin më shumë para...

Pas afro tre vjetësh

Kurum del zyrtarisht nga falimenti

Kurum International, një nga kompanitë më të mëdha në vend, ka dalë zyrtarisht nga procedurat...

Në pritje të largimit

Gjiknuri inspekton punimet në Autostradë

Ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri bashkë me Drejtorin e Autoritetit Rrugor...