MENU
klinika
Shifrat

Çmimi i 1 GB internet, ku renditet Shqipëria

Të dhënat për 2017

BE, sa shqiptarëve iu dha nënshtetësia?

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga Eurostat bëhet me dije se në vitin...

Botohet në Fletoren Zyrtare

Barnat e rimbursueshme nga Fondi i Sigurimit, zbardhet lista

Në Fletoren Zyrtare është publikuar e plotë lista e barnave që do të rimbursohen nga...

Të dhënat

Interesat pësojnë rënie, bonot 12-mujore shënojnë rekord të ri

Sipas të dhënave të bëra publike nga Banka e Shqipërisë, interesi i bonove 12 mujore...

Këmbimi valutor

Dollari e Paundi rimarrin veten, ç’ndodh me Euron?

Dita e mërkurë në tregun vendas të këmbimit valutor, ndryshe nga një ditë më parë...

DPT tregon shifrat

Sa gjobiten tatimpaguesit për çdo rast?

Tatimpaguesit që dorëzojnë një deklaratë tatimore të pasaktë gjobiten me 0.0% të shumës së detyrimit...

Eurostat

Energjia elektrike/ Shqipëria rekord në Europë për…

Sa i përket energjisë elektrike, Shqipëria ka disa rekorde në Europë. Një ndër këto rekorde...

Shifrat

Rriten kostot e ndërtimit

Kostot e ndërtimit e përshpejtuan rritjen në tremujorin e fundit të vitit të kaluar. Sipas...

Të dhënat

Rritja frenoi në 2018/ Çfarë ndodhi me çmimet e prodhimit?

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Instituti i Statistikave, vihet re se...

Kursi zyrtar i këmbimit

Rifiton pikë leku, zhvlerëson monedhat e huaja

Dita e martë ka nisur mirë për monedhën kombëtare Lekun në tregun e këmbimit valutor...

Shtesa natyrore e popullsisë

Popullsia tkurret frikshëm, Shqipëria drejt shuarjes

Sipas disa të dhënave të publikuara nga INSTAT, vihet re se diferenca mes lindjeve dhe...

Të dhënat

Tregu i kredisë, bankat që kryesojnë

Megjithëse vitin e kaluar kredia për ekonominë në përmasa u zvogëlua më tej, sërish një...