MENU
klinika
Vlerësimi nga Moody's

Greqia do provojë përsëri tregjet

Shifrat

Ndihma ekonomike/ Sa familje u refuzuan nga sistemi në 2018?

Bazuar në të dhënat e bëra publike nga analiza vjetore e Shërbimit Social Shtetëror, vihet...

Barazia gjinore

Ku renditet Shqipëria sipas Bankës Botërore?

Në raportin e fundit të Bankës Botërore “Femrat, Biznesi dhe Ligji 2019”, bëhet me dije...

Vendi që zë Shqipëria në BE

Si ngrohen shqiptarët?

Shqipëria është ndër vendet e para në Europë sa i përket normës që zë energjia...

Kursi zyrtar i Këmbimit

Euro i rikthehet rënies, ç’po ndodh me Dollarin e Sterlinën

Tregu i këmbimit valutor është hapur ditën e hënë me një rritje të valutave ndërkombëtare...

Detajet

Kosova dhe Shqipëria heqin tarifat ‘roaming’ në maj

Heqja e tarifave të “roaming” në komunikimin telefonik mes Kosovës dhe Shqipërisë do të zbatohet...

Bilanci mujor

Kursi i këmbimit/ ‘Parakalimi’ i Paundit britanik me lekun!

Gjatë gjithë muajit të kaluar, monedha europiane euro ka qendruar në nivelin e 124 lekëve,...

Shifrat

Mjetet e pasiguruara, rriten me 14% dëmet e paguara

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare, vihet re...

Mënyrat se si mundeni

Doni të krijoni pavarësi financiare?

Ka shumë mite dhe mësime të gabuara kur bëhet fjalë për planifikimin financiar. Në një...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, Euro dhe Dollari sot

Kursi zyrtar i këmbimit, 2 mars 2019, sipas Bankës së Shqipërisë: Sikurse shihet në tabelën...

Bizneset në Tiranë

Kryesojnë personat fizikë, ç’ndodh me fermerët?

Ndonëse kryeqyteti ka numrin më të lartë të bizneseve në raport me qytetet e tjera...

Dekreti i "epokës" Salvini

Italia hap dyert për punë, shanse për shqiptarët

Në Itali ka hyrë në fuqi dekreti i parë i epokës së Salvinit që lejon...