MENU
klinika
Në funksion të turizmit

Gjirokastra Air Show, hapet pista e aeroportit

Bizneset vëzhgohen nga "AIDA"

Kanë përfituar fonde mbështetëse?

Agjencia për Zhvillimin e Investimeve (AIDA), vazhdon fushatën e monitorimit të fondeve dhe promovimit të...

Investimet në fermë

IPARD II, 24 mln euro financim fermerëve

24 milionë lekë është buxheti i Programit IPARD II në mbështetje të fermerëve që investojnë...

Shërbime bankare

85% e qytetarëve kontakt direkt me bankat

Rreth 85% e qytetarëve kontaktojnë direkt me bankën, duke vizituar një prej degëve të saj,...

Shërbimet ndaj bizneseve

Aksioni anti-informalitet/ Tatimet marrëveshje me AKE-në

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve (DPT) dhe Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP), ndërveprojnë...

Porti Durrës

Tragetet çdo ditë 210 kamionë e trajlera me 2,472 tonë mallra

Tragetet e linjave Durrës – Bari, Durrës – Ankona dhe Durrës – Trieste e kthim...

Manastirliu në Lezhë

Nis ndërtimi i maternitetit të ri, 3.2 milion USD investime

Ka nisur puna për ndërtimin e maternitetit të ri të Lezhës, brenda korpusit të këtij...

Raporti

FMN vlerëson Bankën e Shqipërisë për statistikat, çfarë rekomandon?

Një mision i Fondit Monetar Ndërkombëtar, i cili vizitoi Bankën e Shqipërisë në prill, me...

Çfarë deklaroi Rama?

Bizneset e mëdha sot paguajnë më shumë se sa dje

Kryeministri Edi Rama, gjatë një interviste televizive, të enjten në mbrëmje, deklaroi se qeveria e...

Rrisin shpenzimet për...

“Varfërohen” familjet e pasura

Familjet e pasura shqiptare, 20 përqindëshi më të ardhurat më të larta, i ka limituar...

Mbulojnë zonën 360 gradë horizontal

Instalohen sisteme alarmi në diga për rastet e emergjencave

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare njoftoi se në zbatim të planit të gatishmërisë në rastet e emergjencave,...

Angazhimi i Diasporës

Rriten investimet italiane në Shqipëri?

Roli i Diasporës shqiptare dhe mundësitë e organizimit të projekteve të përbashkëta, me qëllim nxitjen...