MENU
klinika
Rritet vjetërsia në punë dhe për burrat

Ndryshon mosha e pensionit/ Gratë do të dalin në pension…

Ku bëhen më shpejt paratë?

Sa u duhen familjeve shqiptare për mln e parë?

Të gjithë vendosim disa objektiva për të realizuar në çdo fillim viti, por nëse njëri...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 2 janar 2020

Euro këtë të hënë, me nisjen e këtij viti, mbetet i pandryshuar në vlerën e 121....

Çfarë duhet të dini?

Rivlerësimi i pasurive të paluajtshme nis nga 14 janari

Nga 14 janari hyn në fuqi ligji për rivlerësimin e pasurive të paluajtshme, që është...

Rindërtimi, investimet dhe rritja ekonomike

‘Themelet’ mbi të cilat u ngrit buxheti 2020

Për buxhetin 2020 parashikohet të mblidhen rreth 509 675 milionë lekë, ndërsa pritet të shpenzohen...

Tashmë nuk ka një taksë

Dhurimi i banesës për familjarët e afërt

Nga sot qytetarët çlirohen nga taksa e dhurimit të pronës brenda familjes, nga prindërit tek...

Shtyllat kryesore të buxhetit 2020

Rindërtimi, rritja ekonomike dhe investimet

Të ardhurat e parashikuara të mblidhen në buxhetin e vitit 2020 llogariten 509 675 milionë...

Shqipëria në 2020-ën

Punët që pritet të paguhen dhe kërkohen më shumë

Viti 2020 nis me më shumë shpresa për këdo. Shpresa për një punë më të...

Projeksionet

2020/ BB rishikon rënie të çmimit të naftës

Banka Botërore i rishikoi me ulje ecurinë e çmimeve të naftës për vitin 2020 në...

Hyn në fuqi paketa fiskale

Rriten taksat për të dypunësuarit, ja si do të tatohen

Ka hyrë në fuqi paketa fiskale e vitit 2020 e cila parashikon rritje taksash për...

Ja si nis viti

Bursa dhe këmbimi valutor, 1 janar 2020

Euro këtë të hënë, me nisjen e këtij viti, mbetet i pandryshuar në vlerën e...

Arritjet, sfidat dhe dështimet e një viti

Ngjarjet ekonomike më me ‘zë’ në 2019

Fillimi i vitit 2019 nisi me një ristrukturim të kabinetit ministror në vend, ku dy...