MENU
klinika
Dokumentet që duhen dorëzuar

ATP: 500 pronarët që marrin 229 milionë lekë

Bashkëpunimi Rajonal

Drejtorët e Doganave mblidhen në Prishtinë

Drejtori i Përgjithshëm i Doganave, Arlind Gjokuta, mori pjesë në Takimin Rajonal Informal të 4-të...

Kategoria parësore e ish-të dënuarve politikë

Çelet kësti i 11-të, 55 milionë lekë

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka çelur këstin e njëmbëdhjetë të shpërndarjes së dëmshpërblimit për...

Pasuria bashkëshortore

Procedura e re për regjistrimin e pronës

Pasuria e fituar nga individi gjatë martesës, në periudhën nga hyrja në fuqi e Kodit...

Doganat arkëtuan 7.3 miliardë lekë

Karburantet dhe cigaret, mallrat më të importuar

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave ka bërë bilancin e tre mujave të parë të këtij...

Faktorët kryesorë

Sondazhi i BB zbulon shkaqet e aksidenteve

Shpejtësia, drejtimi i mjetit nën ndikimin e alkoolit si dhe mungesa e mirëmbajtjes së automjetit...

100 gra sipërmarrëse

INSTAT: 25.5% e grave janë të përfshira në tregun e punës

U mblodh për herë të parë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, forumi i...

Tatimet paralajmërojnë bizneset

Përdorni kasën dhe lëshoni kupon, ndryshe gjobiteni!

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve u kujton bizneseve detyrimin për përdorimin e paisjeve fiskale, vendosja...

Ndryshon ligji

Bashkitë mund të japin me qera tokat shtetërore

Të 61 bashkitë në vend do të kenë të drejtë që me shumicë të thjeshtë...

Rriten remitancat

Emigrantët sjellin 150 mln euro në tre muaj

Emigrantët kanë sjellë pranë të afërmëve të tyre në Shqipëri 150 milionë euro në tre...

Ulja e çmimeve

Çmimet e zarzavateve dhe frutave kontribojnë në uljen e inflacionit!

Ulja e çmimeve në dy tre artikuj bazë, fruta, e zarzavate refketohen në uljen e...

Projekti

AMF, udhëzuesi për sigurimet gjithëpërfshirëse

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare zhvilloi në datat 3-7 qershor 2019 një projekt për të rritur...