MENU
klinika
Nga rritja e besimit tek...

Projekti për ‘gjallërimin’ e kreditimit/ Çfarë synon BSH?

Çfarë i dhuruan botës?

Ekonomistë që ‘shkruan me shifra’ historinë

Ekziston një shaka e vjetër që shpesh thuhet për ekonomistët: “Tre ekonomistë po gjuajnë rosat....

Cilat janë 10 objektivat?

Platforma e BSH për gjallërimin e kreditimit

Sipas Atsh, platforma për gjallërimin e kreditimit, një projekt i rëndësishëm i iniciuar nga Banka...

Për arsimin dhe modernizimin e FA

Në buxhetin e Ministrisë së Mbrojtjes shtohen 2.8 mld lekë

Përgjatë këtij viti buxheti për Ministrinë e Mbrojtjes rritet me 2.8 miliardë lekë dhenë një...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 05 Janar 2020

Euro këtë të dielë, arrin në vlerën e 121. 40 lekëve. Duke parë të dhënat...

Po konsumi privat?

Kredia konsumatore u zgjerua me 6%

Portofoli i kredisë konsumatore arriti vlerën e 50 miliardë lekëve, ose afërsisht 406 milionë euro,...

Buxheti 2020/ Ulen fondet për 11 institucione

Vëmendja tek Infrastruktura ‘e pëson’ Shëndetësia

Tërmeti i 26 Nëntorit solli një ndryshim total në rishpërndarjen e fondeve të buxhetit të...

Problem financimi?

Projekti për shërbimet mjedisore/ BB shtyn afatin e zbatimit

Banka Botërore ka rishikuar projektin për shërbimet mjedisore dhe ka vendosur që zbatimi i tij...

Eurostat/ Lemë pas Francën

Shqipëria vend të 7 në Europë për kultivimin e portokallit

Në vitin 2018 Shqipëria voli rreth 10.800 tonë portokall, duke zënë kështu vendin e 7...

Si do të financohen qytetarët?

Bashkitë ‘kanë në dorë’ 470 milionë euro

Në vend kemi rreth 61 bashki që përgjatë këtij viti do të shpenzojnë rreth 57.6...

Në sfond të Mini-Shengenit

Qumështi serb “përmbyt” Shqipërinë

Ka mjaftuar vetëm klima e pozitive e bashkëpunimit Serbi -Shqipëri që artikujt serb të qumështit,...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 04 Janar 2020

Euro këtë të shtunë, arrin në vlerën e 122. 10 lekëve. Duke parë të dhënat...