MENU
klinika
Trenat s'punojnë se s'ka karburant

Transporti ajror, preferenca e ‘detyrueshme’ e shqiptarëve

A mjafton rezerva valutore?

Zgjidhja për të mbuluar borxhin e jashtëm

Stoku i rezervës valutore në vendin tonë është i mjaftueshëm për të mbuluar borxhin e...

Bie fertiliteti dhe ekonomia

“Pardee”/ Parashikimi i frikshëm për Shqipërinë

Për shekuj me radhë, vendet që sot përbëjnë unionin e Bashkimit Europian, kanë qenë vendet...

A është arritur objektivi?

Bilanci 9-mujor/ Banka e Shqipërisë ka blerë 99.3 mln euro

Në balancin 9-mujor të Bankës së Shqipërisë rezulton se kjo e fundit ka blerë në...

Ndërkohë transporti ajror...

“Shuhen” trenat, ulet me 96% fluksi i pasagjerëve

Në një tjetë studim të Institutit të Statistikave bëhet me dije se numri i pasagjerëve...

Rikonstruksioni i rrugës që lidh dy fshatrat

FSHZH/ Investimi i rradhës synim zhvillimin e bujqësisë

Fondi Shqiptar i Zhvillimit njofton se ndërhyrja në aksin rrugor Grekan–Shelgu–Gjyralë do të përmbyllë një...

Cilat janë arsyet?

Shqiptarët ‘arratisen’ jashtë vendit

Gjatë muajit nëntor, sipas Institutit të Statistikave, është shënuar një rritje e lartë e daljeve...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 27 dhjetor 2019

Euro këtë të preme, ka kapur  vlerën e 122.10 lekëve. Duke parë të dhënat e...

Ndryshimet në rregullore

Pastrim parash/ Banka e Shqipërisë shton kontrollet

Banka e Shqipërisë ka bërë disa ndryshime në rregulloren “Për parandalimin e pastrimit të parave...

Çfarë zbuloi BB në terren?

“Ngrin” projekti për pyjet

Banka Botërore ka rishikuar projektin për shërbimet mjedisore dhe ka nënvizuar në raportin e fundit...

Bankers Petroleum financon eventin

Shqipëri-Kinë 70 vjet marrëdhënie diplomatike

70 vjetori i marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Republikës Popullore të Kinës me Shqipërinë u festua edhe...

AlbChrome zbulon shifrën

Pusi nr. 9/ Investimi më i madh në sektorin minerar

Me investime që kapin vlerën 27.3 milionë USD, AlbChrome, ka shënuar një rekord investimesh për...