MENU
klinika
Koncensioni për 35 vite

Garë ndërkombëtare për aeroportin e Vlorës

Nga Libero Quotidianno

“Shqipëria, parajsa e re fiskale për italianët”

Mbërrin në Tiranë dhe e kupton menjëherë se shqiptarët jemi ne. Ne nuk e kuptojmë...

Çfarë thonë hulumtimet?

Punëtor i lumtur, biznes fitimprurës

Ekziston një shaka e vjetër për një ardhje të re në Ferr, të cilit Satani...

Intervista/ Flet përfaqësuesja e Përhershme e BB

Pse u përkeqësua renditja e Shqipërisë në të bërit biznes?

Flet Maryam Salim, Përfaqësuesja e Përhershme e Bankës Botërore në Shqipëri Shqipëria u rendit në...

Statistika

Çdo shqiptar ka 3,200 euro borxh!

Shqiptarët kanë 9.15 miliardë euro borxh, rriten pagesat për shërbimin e borxhit. Qeveria zgjat afatin...

Detyrimi për mjetet e përdorura dhe përjashtimet

Projekti/ Ndryshojnë rregullat për pagesën e taksës së automjeteve

Nga dita e parë e vitit të ardhshëm, ndryshojnë rregullat për pagimin e taksave të...

Digjitalizimi

Shpallet tenderi/ 146.2 mln lekë për ujësjellës – kanalizimet

Ndërmarrjet e ujësjellës- kanalizimeve do të kenë një sistem të digjitalizuar që do të shërbejë...

Thellimi i hendekut gjinor në paga

Karrierë? Kurrë me kohë të pjesshme!

Mbajtja në punë e një gruaje holandeze të mërkurën mund të jetë e ndërlikuar. Për...

Mbi 50% me shkelje

Anti-informaliteti/ Tatimet ‘kapin mat’ bizneset

Gjatë 10-ditëshit të fundit të muajit tetor Administrata tatimore ushtroi 610 kontrolle në njësi të...

Janë më të suksesshme se burrat CEO!

Pse duhet ta lini biznesin në dorën e një gruaje?

Mund të provohet lehtësisht që biznesi ecën më mirë kur një grua është në krye...

Statistikat e Shoqatës Shqiptare të Bankave

Portofoli/ Njerëzit zgjedhin overdraftet para kredisë

Overdraftet e biznesit janë të katërtat për nga madhësia e portofolit të kreditimit. Statistikat e...

Rivitalizimi

Bujqësia rimerr vëmendjen, kryeson me punësimet

Bujqësia kryeson me 37,4% të totalit të punësimit. Ofrimi i lehtësirave fiskale dhe mbështetja me...