MENU
Pasojat nëse SHBA-ja del

Ç’është OBT-ja, dhe a ia ka mbërritur qëllimit të krijimit

14 janë analfabetë

Si do dukej BOTA me vetëm 100 NJERËZ

Nëse do të kishte vetëm 100 njerëz në botë, sa prej tyre do të ishin...

Botë e dominuar nga indianët

11 fakte të panjohura rreth popullsisë botërore

Çdo vit, popullsia e botës shtohet me 83 milion njerëz. Momentalisht, ka rreth 7.6 miliard...

Bizneset në gjumë

Në hyrje të sezonit turistik, 2 herë më pak biznese aktive se një vit më parë

Qershori 2018 nuk ka qenë një muaj i mirë për bizneset. Sipas listës së subjekteve...

Shqipëria e treta

Euronews: Ballkanasit shesin armë për të përmirësuar gjendjen e vështirë ekonomike

Sipas Euronews, Shqipëria zë vendin e tretë në Ballkanin Perëndimor për shitjen e armëve në...

Rënie e kredive të këqija

Sistemi bankar, 15 për qind më pak fitime se një vit më parë

Rezultati financiar i sistemit bankar shqiptar u rrit më tej gjatë muajit maj. Sipas të...

Punimet nisin në 2020

BERZH, në plan 50 milion dollarë për rehabilitimin e rrugëve rajonale dhe lokale

Kreu i zyrës së BERZH në Shqipëri, Matteo Colangeli, bëri të ditur për SeeNews se...

Afatet dhe çmimet për fituesit

Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2018

Banka e Shqipërisë fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në konkursin e hapur...

Evropa po e humbet mbizotërimin

Qytetet ku parapëlqejnë të punojnë emigrantët

Londra është vendi ku punëtorët migrantë duan të jenë, sipas një sondazhi të ri. Më...

Sektorët me kontributin më të lartë

Çfarë e rriti ekonominë gjatë tremujorit të parë të vitit?

Sipas të dhënave zyrtare të INSTA-it, ekonomia shqiptare u rrit me 4.45% në tremujorin e...

Gjenialiteti i mendjes femërore

Sipërmarrësja shqiptare që po ndikon tregun amerikan të robotëve

Rudina Seseri u bë magnet mediatik kur u zgjodh deputete e Kuvendit të Shqipërisë në...

Nuk eshte e largët dita

Zëvendësim i plotë nga robotët

Mos prisni që të shihni një njeri prapa timonit të një traktori më 2027-n. Apo një...