MENU
Anti-informaliteti

7 mijë biznese të inspektuara, 30% e tyre me shkelje

Periudha Janar-Gusht

Dynden në Shqipëri/ Këtë verë mbi 115 mijë turistë gjermanë

Shqipëria tashmë është kthyer në një destinacion të preferuar turistik për vizitorët nga e gjithë...

Aty ku mundësitë janë të pakta

Si të nisësh një biznes me mbështetjen e qeverisë!

Kryeministri Edi Rama, ka treguar një shembull, sesi një familje, përmes mbështetjes së qeverisë, ka...

E nevojshme njohja!

Kontributet e pensioneve, një marrëveshje Shqipërisë-Itali

Një marrëveshje mes Italisë dhe Shqipërisë për njohjen e kontributeve të pensioneve është e nevojshme,...

Hetimi i bordit mbikqyrës

Situatë kaotike me kontabilistët, vetëm 600 në përputhje me ligjin

Pjesa dërrmuese e kontabilistëve që përgatisin dhe certifikojnë bilancet e bizneseve janë të palicencuar ose...

Të dhënat nga BB

Shifrat qenkan ulur, papunësia paska rënë!

Kryeministri Edi Rama ka publikuar mëngjesin e së hënës një grafik, që shfaq shifrat e...

Nisma pozitive

‘Mini Shengeni’, Shkodra: Nuk duhet përjashtuar Kosova!

Marrëveshja e nënshkruar mes Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë në Novisad më 10 tetor,...

Vrojtimi periodik i BSH-së

Rritet besimi në ekonomi, bie i ndërtuesve dhe i konsumatorëve

Treguesi i ndjesisë ekonomike u rrit në tremujorin e tretë të vitit, me gjithë përkeqësimin...

Impakt ekonomik

Aeroporti i ri, hapje eksponenciale e fluksit të turistëve

“Paralelisht me zhvillimet që po transformojnë qytetin e Vlorës jemi shumë pranë fillimit të një...

Shifrat zyrtare

Drejtoria e Transportit: Rritje rekord i të ardhurave

Drejtoria e Shërbimit të Transportit Rrugor (DSHTRR) ka regjistruar rritje rekord të të ardhurave për...

Ankohet kompania me ofertën më të ulët

Pezullohet tenderi i “Lungomare II”

Komisioni i Prokurimit Publik pezulloi tenderin 3.8 milionë euro për fazën e dytë të Lungomares...

'Premtimi i mbajtur'

BB: Mbi 274 mijë më shumë të punësuar në Shqipëri

Raporti i ri i Bankës Botërore, vlerëson Shqipërinë si ndër vendet e para në rajon,...