MENU
klinika
Ergys Mërtiri

Misioni i pamundur i teknologjisë

VIDEO

Fermerët pa pronësi në tokën e tyre/ Rama: Deri më 31 dhjetor…

Kryeministri Edi Rama ka bërë një ftesë për të gjithë fermerët që nuk kanë pronësi...

''Lirija'' 1909

Të punojmë, prapë të punojmë

Ekonomia është baza e zhvillimit të një shteti, dhe kjo arrihet falë punës dhe përkushtimit...

Petro Qirias

Ekonomia dhe ligësia, puna e drejtësia

Në nr. 17 të 1909 në gazetën ‘’Korça’’ Petro Qirias shkruan disa nga premisat që...

Dominojnë italianët

6300 biznese të huaja në Shqipëri

Numri i bizneseve të huaja në Shqipëri u rrit gjatë vitit të kaluar. Të dhënat...

Punësimi i brishtë

679 mijë shqiptarë punojnë pa rrogë

Një nga pesë të punësuar në Shqipëri punon për… familjen. Sipas të dhënave nga Instituti...

Fatura e aksidenteve

Mbi 12 milionë euro dëme në shtatë muaj

Aksidentet rrugore kanë shkaktuar mbi 12 milionë euro dëme. Sipas Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, në...

Kredia bankare

Leku “fiton” individët

Leku duket se po arrin një fitore të pjesshme në betejën me euron brenda sistemit...

Linjat e gazit natyror

Nënshkruhet memorandum me Maqedoninë

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri priti sot në një takim zyrtar Ministrin e...

Përplasje vendimesh AMA-AKEP

“Lëmshi” me transmetimet televizive

Më datë 10 shtator, Shqipëria duhet të kalonte përfundimisht në epokën e transmetimeve televizive dixhitale,...

''Besa''

Shënime për ekonominë në mediat e kohës

Çfarë shkruante ‘’Besa’’ në Stamboll në 1908 për gjendjen ekonomike të Shqipërisë të atyre viteve?...

letër Ministrisë

Konsulli frëng, informacion për tregtinë në Shqipëri

Më 8 shkurt 1690, konsulli freng në Durrës, Komtë, i shkruan ministrisë së jashtme të...