MENU
klinika
Siguruesit "rrudhin dorën"

Pagesat e dëmeve ulen me 11%

Kontrolli teknik i mjeteve

Deklarata e detyrueshme, abuzimi i radhës nga SGS

Autoriteti i Konkurrencës ka vendosur hapjen e hetimit të thelluar në tregun e shërbimit të...

4.32% në tremujorin II

Energjia mban lart rritjen ekonomike

Prodhimi i lartë i energjisë elektrike e ka shtyrë rritjen ekonomike për të dytin tremujor...

Një zanat i ri

Profesionistë për eficiencën e energjisë

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri ishte sot i pranishëm në tryezën me temë...

Ofertat deri në 3 dhjetor

AKEP shtyn tenderin për brezin 800 Mhz

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka shtyrë afatin e dorëzimit të ofertave për brezin...

Vendimi

Si do bëhet kompensimi i faturave të energjisë

Në datën 27 shtator do të mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak të Tiranës,...

Gazsjellësi TAP

Investimet e huaja, gjysma në energjetikë

Energjetika ka dominuar investimet e huaja edhe në tremujorin e dytë të vitit. Sipas të...

Dossier/ Pjesa e tretë

Shoqëria e prodhimit, sfidat

Pra ashtu si në Shqipërinë e pas viteve 1990 shenjat tregojnë se ka një zhdrejtësim...

Dossier/ Pjesa e dytë

Shoqëria e shërbimeve kundrejt të prodhimit

Një element i rëndësishëm për t’u analizuar është se Shqipëria po krijon modelin e shoqërisë...

Dossier/ Pjesa e parë

Boll me qendrën, duhet amerikanizuar periferia

Nga Eugent Kllapi/ Qendra e Tiranës është sistemuar bukur pavarësisht trumpetave të opozitës dhe ngritjes...

Rritje me 20%

2.1 milionë turistë në gusht

Në muajin gusht Shqipërinë e vizituan 2.1 milionë vizitorë të huaj. Sipas të dhënave nga...

Tregjet që synojmë

Eurobondi/ Shqipëria në listën e tregjeve ndërkombëtare

Shqipëria është bërë pjesë e listës së tregjeve ndërkombëtare të kapitalit për blerje të Eurobondit....