MENU
klinika
Arsyet, jo vetëm ekonomike

Pse emigrojnë shqiptarët?

Anti-informaliti

‘Pas karburantit, aksioni vijon me alkoolin, kafenë dhe cigaret’

Në kuadër të luftës kundër informalitetit në fushën e hidrokarbureve, Drejtoria e Përgjithshme e Doganave...

Detaje

Taksa e ndërtesës, 15 shtatori afati për vetëdeklarim pranë UKT

Deri më datën 15 Shtator çdo qytetar që ka një pronë të tij duhet ta...

Aksioni anti-informalitet

Karburantet, Braçe paralajmëron 2 kategori

Janë dy kategori biznesesh të mëdha të cilat merrem me karburantet të cilat duhet të...

Sa është mesatarja në rajon

“30 taksa ndaj biznesit”, çfarë thotë studimi i BB për Tiranën

Biznesi në Tiranë operon në një mjedis të vështirë, pasi bashkia e kryeqytetit renditet në...

Borxh i "fshehur"

Sa milionë euro shkon energjia e papaguar e enteve publike?

Detyrimet e institucioneve shtetërore në formën e energjisë së papaguar po rriten nga viti në...

Përkeqësohet indeksi

Tirana, kryeqyteti më i ndotur i Europës

Kryeqyteti i Shqipërisë vijon që të jetë një ndër vendet më të ndotura të Europës....

Në afat të gjatë

Luhatjet e energjisë, BSH: Ja pse nuk ndikon në ekonomi!

Luhatjet në prodhimin e energjisë elektrike kanë shpesh një ndikim të konsiderueshëm në nivelin e...

Asgjësimi i ushqimeve të skaduara dhe kafshëve të së​mura

Çuçi: Landfilli i Sharrës me standarde mjedisore

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi, ishte në Landfillin e Sharrës, aty ku...

Përfundon ristrukturimi

Legalizimet/ Kadastra nis me dosjet e 2005-2006

Pas bashkimit të Hipotekës me Aluiznin, Kadastra e saporistrukturuar pritet të nisë në shtator punën...

Më shumë vajza apo djem?

Ja raporti gjinor i lindjeve në Shqipëri

Në mbarë globin ka diferenca të raportit gjinorë në faza të ndryshme të jetës. Shqipëria...

Populli që beson më shumë në...

Shqiptarët thyejnë tjetër rekord në Evropë

Institucionet shqiptare e kanë bërë aq keq punën e tyre, saqë i kanë bërë shqiptarët...