MENU
klinika
Akuzat

Skemë mashtruese me TVSH, në pranga një person

Statistika tronditëse

Shqipëria, burimi më i madh i emigrantëve nga Ballkani

Përgjatë vitit 2018, Shqipëria ka kryesuar mes vendeve të rajonit të Ballkanit Perëndimor me numrin...

Të mëdhenjtë, shkelësit kryesor

“Stop Informaliteti” po jep efektet e para

Fushata antiinfomalitet e nisur në muajin Korrik ka dhënë efektet e para në ndërgjegjësimin e...

Shqiptarët rekord negativ në BE

Sa orë duhet të punojnë për të blerë një Iphone X?

Vit pas viti telefonët po bëhen gjithnjë e më të sofistikuar dhe janë shndërruar vërtet...

Tremujori i parë 2019

Ritmi i rritjes së punësimit në nivelin 60,3%

Banka e Shqipërisë vlerëson se ecuria pozitive e tregut të punës në tremujorin e parë...

Normat më të ulëta të interesit

Kredia për individë shënon rritje

Kredia për individë ndaj Prodhimit të Brendshëm Bruto (PBB) vlerësohet në rreth 12.2%, në fund...

3-mujori i parë i vitit

Flukset hyrëse të Investimeve Direkte u zgjeruan me 1,6%

Flukset hyrëse të Investimeve Direkte u zgjeruan me 1,6% në 3-mujorin e parë 2019. Banka...

Postimi

Rënia e Euros, ish-deputeti rendit efektet e frikshme që do sjellë

“Kjo rënie drastike po shkatërron investimet e huaja, bizneset eksportuese, turizmin e të huajve”, kështu...

Azilantët shqiptarë refuzohen

Kërkesat për azil rriten me 30%

Dëshira e shqiptarëve për të ikur është rikthyer sërish e fortë në pjesën e parë...

Detajet

Godet AKU, bllokon 4 subjekte në Tiranë e Lushnje

Autoriteti i Kontrollit të Ushqimit ka “goditur” të tjera raste të subjekteve që ushtrojnë aktivitet...

Të dhënat për prill-qershor

Cilat janë qarqet me rritje të lindshmërisë në 2019?

Ndërsa lindshmëria është ulur çdo herë e më shumë 5 vjeçarin e fundit, raporti më...

Produkti te turistët e huaj

‘Venë dhe verë’, Klosi: Të promovojmë produktet shqiptare!

“Festat Lokale promovojnë produktet shqiptare, operatorët do të shtojnë ofertën turistike me se festat lokale....