MENU
klinika
Vështirësitë dhe avantazhet

Të rinjtë e botës në 7 grafiqe

Asnjë masë nga institucionet

Turqia i mbledh lëkurët e bagëtive të Kurban Bajramit, ne në kanal

Sot të gjithë besimtarët myslimanë festojnë festën e Kurban Bajramit. Kurban Bajrami është një nga...

Fitime dhe kohë të lirë

Kapitalizmi ka arritur çka marksizmi thjesht premtoi

Dishepujt e Marksit nga Kuba dhe Venezuela deri në Afrikën e Jugut dhe Zimbabve po...

Perandori e rrëzuar

‘Tregu i Gabit’, sanduiç i tregjeve përkarshi

I mbivendosur si kanguri së ëmës, tregu i ri i gabit në tregun ushqimor tek...

Fluturimi i parë 31 gusht

Air Albania/ “Çmimet më të lira në treg”

Mediat turke janë të parat që japin lajmin për fluturimin e parë të kompanisë shqiptare...

Ndihmë ndaj krizës energjetike

Studentët ndërtojnë hidrocentral në Gaza

Disa studentë në Gaza kanë ndërtuar një hidrocentral për të shpëtuar rajonin nga kriza energjetike....

Kursime të konsiderueshme!

Materiali zëvendësues i ajrit të kondicionuar

Ky material i ri mund të zëvendësojë ajrin e kondicionuar, të ndihmojë në uljen e...

Ulje shëndeti

Shporta shtrenjtohet me 2% gjatë korrikut

Indeksi i harmonizuar i çmimeve të konsumit shënon për të katërtit muaj radhazi rritje, konkretisht...

Jemi më keq se Afrika?

Vendet rekord në mbrojtjen e të drejtave pronësore

As taksat e ulëta apo rregullimi i lehtë nuk do të prodhojnë shumë rritje ekonomike...

Harta...

Sa vite të tjera jeton mesatarisht një 60-vjeçar në Shqipëri

Sipas një harte të re, jetëgjatësia e shqiptarëve ndodhet në fashën e 78-80 vjeç, e...

Vetëm në këtë shtet!

Hedhja e mbeturinave me pagesë

Në Zvicër duhet të paguash për të derdhur mbeturinat, për ta kurajuar popullsinë të riciklojë...

Pas 100 vjetësh...

Qytetet më të mëdha në botë

Deri në vitin 2050, Lindja e Mesme dhe Afrika do të jenë strehojnë rreth 3.4...