MENU
klinika
Ndërhyrja e jashtëzakonshme

Banka e Shqipërisë, konferencë për shpëtimin e bankave

Reforma e ujit

35 mijë kontrata të reja me ujësjellësat

E ashtuquajtura reformë në sektorin e ujit të pijshëm deri tani ka sjellë nënshkrimin e...

70 mln euro për 14 km rrugë

Orikum-Dukat, koncesioni i radhës, shpallet fituesi

Ministria e Infrastrukturës shpalli fituesin edhe për rrugën e katërt të madhe që do të...

Bashkëpunimi me "Lëviz Albania"

Projekti mbyll 4 tregje kafshësh, ndërhyrje në 4 të tjera.

Katër tregje kafshësh të gjalla të mbyllura dhe në katër të tjera kanë nisur investimet....

Të paktën ajo që deklarohet

Paga mesatare e shqiptarëve është 390 euro

Paga mesatare mujore në Shqipëri është 49 mijë lekë ose rreth 390 euro në muaj....

Kursi i këmbimit

Bie euro, “fluturon” dollari

Euro e nisi sërish në rënie javën në kursin e këmbimit valutor. Kursi zyrtar i...

Detajet

Projekt buxheti 2019/ Ahmetaj: Zero TVSH për subjektet

Në mbledhjen e sotme të Komisionit të Ekonomisë dhe Financave, u diskutuan të ardhurat për...

Afro 1% më pak

Ulet numri i bizneseve

Numri i ndërmarrjeve aktive u tkurr me afro 1% gjatë vitit të kaluar. Sipas Institutit...

“Zhvendosja” e huasë

Kredia bie në Tiranë, rritet në rrethe

Kredia në Tiranë ka rënë, ndërsa në qarqet e tjera të vendit është rritur lehtë....

Ulja e tatimit në 8%

Air BP Albania shpërndan dy miliardë lekë dividendë

Një nga kompanitë më fitimprurëse në vitet e fundit, Air BP Albania, ka vendosur të...

Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve

Fatura e majme e 5 koncesioneve

Buxheti i shtetit do të ketë një kosto në buxhet prej rreth 153.8 miliard lekë...

Raporti i Bankës së Shqipërisë

Kursi i këmbimit/ Euro shënon sërish rënie, fuqizohet Dollari

Monedha europiane Euro duket se nuk po gjen stabilitet as gjatë kësaj fundjave, duke pësuar...