MENU
klinika
Shkelet standardi

Qeset plastike, gjoba ndaj prodhuesve

Parashikimet e Bankës Botërore

Ekonomia e rajonit do të rritet me 3.5%

Banka Botërore parashikon që rritja e Prodhimit të Brendshëm Bruto (PBB) në Ballkanin Perëndimor do...

Argumentet e KLSH-së

A po gënjen qeveria me borxhin?

Raporti i Kontrollit të Lartë të Shtetit për buxhetin faktik të vitit 2017 përmban kritika...

Por nuk përfshin eurobondin

Borxhi publik, 66% në fund të shtatorit

Shifrat e 9-mujorit konfirmuan ecurinë e stabilizmit të borxhit publik të vendit. Sipas të dhënave...

Moratoriumi ka rritur importet

Shqipëria, i vetmi vend europian që shpyllëzohet

  Shqipëria është i vetmi vend në Europë që pret më shumë pemë se sa...

Zhgënjim nga përfituesit

Ftohet entuziazmi për “Rrugën e mëndafshit”

Përpjekjet e Kinës për investime në Europën Lindore, po shihen nga këto vende si premtime...

Dossier

Tregu celular, “parajsa e humbur”

Dikur, operatorët e mëdhenj celularë “notonin” në para. Një dekadë më parë, “Vodafone” dhe “AMC”...

Në rënie me 33%

Më pak ankesa për faturimin e energjisë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), raporton një ulje të numrit të ankesave të...

Ndalimi i makinave të vjetra

Konfindustria: Vendim arbitrar, me dëm ekonomik

Konfindustria vlerëson se vendimi i qeverisë për ndalimin e importit të automjeteve me moshë mbi...

40 prona u nxorrën në shitje

10 milionë USD pasuri krimi të sekestruara

  Arrin në rreth 10 milionë dollarë vlera totale e pasurive të konfiskuara nga Prokuroria...

Koncesioni Tiranë-Durrës

Tarifa e rrugës parashikohet 2 deri në 5 euro

Rruga Tiranë-Durrës propozohet të tariforet me një taksë që varion nga 2 euro për automjetet...

Të dhënat e prokurorisë

Korrupsioni: Shumë procedime, pak dënime

Viti zgjedhor 2017 shënoi një rritje të fortë të procedimeve të korrupsionit mes zyrtarëve të...