MENU
klinika
Burrat vazhdojnë të rendin pas...

E thotë INSTAT, gratë shpenzojnë më shumë për veshje

Banka e Shqipërisë

Ekspertët: Viti i ardhshëm do të jetë i frytshëm

Ekspertë të Bankës së Shqipërisë, gjatë prezantimit të raportit të politikës monetare për tremujorin e...

Detajet e misionit

2020/ FMN merr në dorë financat shqiptare

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, në vijimësi të bisedimeve vjetore mbi ecurinë e...

"Do të eleminojmë pengesat gjinore"

BB financon rritjen ekonomike të grave në Shqipëri

Shqipëria do të përmirësojë më tej barazinë gjinore duke rritur mundësitë ekonomike për gratë, me...

Çfarë pritet të ndodhë me ekonominë?

Ligjet miratojnë projekt-buxhetin 2020

Projektbuxheti i shtetit për vitin 2020 pasi është shqyrtuar u miratua në parim nga komisioni...

Çfarë parashikohet?

BSH: Ky vit ishte i dobët, por e ardhmja e afërt ka surpriza

Banka e Shqipërisë duket se i ka humbur shpresat pë rritje ekonomike nga gjysma e...

Investim në arsimin profesional

Rritet buxheti, qeveria kthen sytë nga të rinjtë

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj deklaroi të enjten se krijimi i vendeve të...

Anketa nga Banka Botërore

‘Duart’ e krimit në ‘fytin’ e biznesit shqiptar

Kriminaliteti është një nga barrierat kryesore që pengon të bërit biznes në vendin tonë. Në...

Cilat janë 3 arsyet?

Drejtësia ‘grabit’ sërisht lekë nga buxheti i 2019

Një tjetër fond i përgjithshëm prej 18 milion lekësh, iu shkon Institucioneve të sistemit të...

Detajet e projektit

Tenderi që synon t’i sjellë ‘ngjyra’ të reja SHPK-së

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit shpalli tenderin në Agjencinë e Prokurimit Publik. Ky tender...

Kryeson kryeqyteti

Rritja natyrore e popullsisë

Për tremujorin e tretë të këtij viti, shtesa natyrore e popullsisë shënon një rënie prej...

Anketa/ Ja çfarë i detyron...

Shqiptarët të zhgënjyer nga politika, zgjedhin emigrimin

Një anketë e Qendrës Shqiptare Kundër trafikut të Qenieve Njerëzore në më shumë se 1000...