MENU
klinika
Bankat zgjerohen jashtë

Credins shkon në Kosovë, BKT në Uzbekistan!

Java në kursin e këmbimit

Euro në revansh të ngadaltë

Rritja e euros në kursin e këmbimit me lekun praktikisht u frenua në fund të...

A ka “rilindur” tregu?

Të shesësh një pronë është më e vështirë

Tregu i pasurive të paluajtshme është bërë objekt i një debati ekonomik, por edhe politik....

Kryeson industria përpunuese

Bizneset rrisin shpenzimet për paga

Bizneset rritën shpenzimet për fondin e pagave në tremujorin e dytë të vitit, duke dëshmuar...

Ku po shkon tregu i komunikimit?

Do të ketë bashkime dhe më pak kompani në treg

Tregu i telekomunikacioneve po kalon përmes një evolucioni të rëndësishëm, në modelin e vendeve më...

Shitjet e biznesit

Energjia sjell rritje të lartë edhe në tremujorin II

Prodhimi i lartë i energjisë elektrike duket se do t’i japë një shtysë rritjes ekonomike...

Çfarë i shqetëson CEO-t shqiptarë?

Rritja e taksave është halli i madh

Rritja e taksave është shqetësimi kryesor për drejtuesit e bizneseve në Shqipëri. Sipas anketimit të...

Huamarrja vendore

Bashkitë, 1.66 miliardë lekë kredi

Jo vetëm qeveria qendrore, por edhe njësitë vendore kanë shfrytëzuar në vitet e fundit huamarrjen...

Kursi i këmbimit

Euro forcohet më tej

Euro u forcua më tej të enjten në kursin e këmbimit me lekun. Sipas kursit...

Shitjet me pakicë

Rritja e konsumit është e brishtë

Shitjet me pakicë në ekonominë shqiptare u rritën me 2.4% në tremujorin e dytë të...

ALUIZNI

Nis regjistrimi i banesave të ndërtuara para ’91

Nga 17 shtatori ALUIZNI është në dispozicion të të gjithë atyre që duan të regjistrojnë...

Të dhënat e INSTAT

Dibranët dhe korçarët “punëtorët”, kush janë dembelët?

Teksa papunësia i është kthyer rënies vitet e fundit, në disa qarqe treguesi shfaq diversitet...