MENU
klinika
Çfarë thonë shifrat?

Shqipëria eksportoi rreth 837 mijë ton naftë bruto

Qëllimi

Enti Rregullator i Energjisë do të ngrejë një platformë online

Enti Rregullator i Energjisë do të ngrejë një platformë online ku furnizuesit do të bëjnë...

Si po i ecën

TikTok mori një ekzekutiv të lartë të Disney dhe e bëri shefin e ri të saj

TikTok mori një ekzekutiv të lartë të Disney dhe e bëri shefin e ri të...

Uber parashikon ulje drastike të vendeve të punës

Rolls-Royce/ Kërkesës i duhen vite të kthehet në nivelet e para

Rolls-Royce uli 9,000 vende pune dhe parashikon se do të duhen disa vjet për kërkesën...

Nga ana tjetër inflacioni...

Rritet numri i personave të papunë në Britani

Numri i njerëzve që reklamuan për ndihmë papunësie në Britani u rrit me 69% në...

Pas kërcënimit nga kryetari i bashkisë

Operatorit të transportit publik në Londër iu akordua $2 miliard

Operatorit të transportit publik në Londër iu akordua $2 miliard si fond shpëtimi pasi kryetari...

Çfarë ka ndodhur me Walmart, Target apo Penny?

Mbyllja nga COVID-19 ka prodhuar humbës dhe fitues

Një rritje në kërkesë për ushqim, prodhime Fitnes-i dhe video-lojëra ndihmuan Walmart-in të shënojë një...

Armpushim midis sindikatave

Ndryshimet e Amazon për të qetësuar punonjësit

Armëpushim u thirr në një mosmarrëveshje midis sindikatave dhe Amazon në Francë, duke lejuar kompaninë...

Foxconn/ Kina ka rifilluar veprimtarinë normale

“Më e keqja nga kriza e COVID-19 ka kaluar”

Foxconn prodhuesi më i madh në botë i kontratave elektronike, i cili monton produktet e...

Jack Ma gati për dorëheqje!

SoftBank raportoi një humbje neto vjetore prej $8.8 miliard

SoftBank raportoi një humbje neto vjetore prej $8.8 miliard, kryesisht si rrjedhojë e investimeve të...

Ligji i ri për pronat

Tokë me 7501, hyjnë në fuqi rregullat e reja për tapi

Rastet kur “rivlerësohet” akti i marrjes së tokës bujqësore në përdorim dhe kur “sekuestrohet” toka...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 27 Maj 2020

Euro kap sot vlerën e 124.40 lekëve. Dollari amerikan, këmbehet në treg me 113.70  lekë....