MENU
klinika
Rritja e çmimeve

Propozimi, ent rregullator për karburantet

Shkeljet dhe masat

602 biznese të penalizura/ Mos-lëshim kuponi tatimor

Një sërë shkeljesh janë konstatuar nga Drejtoria e Hetimit Tatimor në sajë të kontrolleve të...

Konkluzionet

Raporti 2017/ KLSH nxjerr shifrat e borxhit publik

Kontrolli i Lartë i Shtetit zhvilloi auditin për zbatimin e buxhetit të vitit të kaluar,...

Shtimi i koncesioneve

PPP-të, kritika edhe nga vetë… shteti

Prej shtatorit të vitit 2013 e deri më tani është miratuar ndërtimi i mbi 50...

Gati projekti

KESH do të investojë në energjinë diellore

Edhe Korporata Elektroenergjetike Shqiptare do të investojë në prodhimin e energjisë nga burimet diellore. KESH...

Segmenti i kromit

Nis rindërtimi i rrugës Burrel-Klos

Segmenti rrugor Burrel-Klos do të rehabilitohet plotësisht. Investimi në segmentin me gjatësi 18.6 km do...

Anketa me bizneset

23% e inspektorëve kërkojnë rryshfet

23% e Inspektorëve të Inspektoratit të Punës kërkojnë rryshfet. Ministria për Mbrojtjen e Sipërmarrjes ka...

Në BE nis nga 376 euro

Ende pa minimum jetik

Ndërsa minimumi jetik më i ulët për vendet kryesore të Bashkimit Evropian është 376 euro...

Çështjet e humbura nga Shqipëria

Dossier/ Arbitrazhet, një histori disfatash

Këtë vit, qeveria shqiptare humbi gjyqin në gjykatën e arbitrazhit ndërkombëtar përballë kompanisë koncesionare të...

Krahasimi i çmimeve të konsumit

Të lirë në mish, të shtrenjtë në peshk

Shqipëria është vendi më i lirë në Evropë për të blerë mish. Por, paradoksalisht, për...

Asnjë projekt i realizuar

Parqet eolike, ëndrra që e mori era

Në vitet 2007-2011 Shqipëria do të përjetonte ndoshta numrin më të madh të nismave në...

Kursi i këmbimit

Javë pozitive për lekun

Leku mbylli një javë pozitive në kursin e këmbimit valutor. Monedha europiane u këmbye të...