MENU
klinika
Raporti i INSTAT për 2018

Rritet kriminaliteti, 120 vepra penale për 10 mijë banorë

Manuali i Bashkisë Tiranë

Llogaritja e taksave vendore për çdo kategori

Bashkia e Tiranës ka publikuar në faqen e saj të internetin një manual për llogaritjen...

Korporata e Investimeve Shqiptare

Buxheti i shtetit jep 368 milionë për strukturën e re

Krijohet Korporata e Investimeve Shqiptare. Qeveria shqipare ka hartuar dhe ka dorëzuar në Kuvend një...

Administrata shtetërore

Hapen 51 vende pune për drejtor

Hapjen e procedurës së pranimit në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese edhe për...

Agjencia: Po transferojmë pajisjet

Prokurimet publike 3 ditë ‘offline’

Sistemi i prokurimeve publike do të jenë jashtë funksionit për 3 ditë, duke nisur nga...

Nesër skadon afati

Tatimet: Dorëzoni deklaratën e të ardhurave

Data 30 prill është afati i fundit për dorëzimin e deklaratës individuale vjetore të të...

Vit pas viti rritet mosha

ISSH: Tabela e moshës së daljes në pension

Instituti i Sigurimeve Shoqërore publikon tabelën e moshës së djales në pension për burrat dhe...

Raporti

BSH: Ulen kreditë me probleme

Banka e Shqipërisë konfirmon kreditë e këqija në sistetimin bankar kanë rrgjistuar rënie. Niveli i...

Shërbimi taksi në Tiranë

Nisin hetimet për abuzime me çmimet

Autoriteti i Konkurencës ka vendosur të hapë procedurën e hetimit paraprak në tregun e shërbimit...

Ç'përfitojnë drejtuesit e mjeteve?

AMF miraton udhëzimin për sistemin “Bonus-Malus”

Autoriteti i Mbikqyrjes Financare ka miratuar sistemin ri te sigurimit të detyrueshëm për automjetet. Sistemi...

Grafiku

Taksa mbi pasurinë, 97 % të të ardhurave të bashkive

Taksa e kalimit të të drejtës së pronësisë për pasuritë e paluajtshme për individë, persona...

Prononcimi i ministres

Balluku: Do të skanojmë kontratën me kinezët

Prononcimi i ministres Belinda Balluku sa i takon autorizimit të Avokatit të Shtetit për të...