MENU
klinika
Njoftimi

Aksi Tiranë-Elbasan/ Përfundojnë punimet për njërin krah

Norma e kompensimit të fermerëve

Tatimet: Ndryshimet e reja që janë bërë në legjislacion

Prej disa ditësh kanë hyrë në fuqi shtesat dhe ndryshimet e fundit për normën dhe...

Kursi i këmbimit

Çfarë ndodhi me euron, paundin britanik dhe dollarin amerikan

Gjatë javës që lamë pas, në tregun valutor vendas monedha europiane euro ka qenë e...

Të dhënat

Paraja apo arsimimi, cila ndikon në jetëgjatësi?

Një studim i ri ka hedhur poshtë hipotezat e së kaluarës së paraja zgjat jetën....

Shifrat

Sa paguhen femrat në Shqipëri?

Bazuar në disa të dhëna nga Inspektoriati Shtetëror i Punës për 2018, vihet re se...

Përveç faturave, hapësirë edhe për...

OSHEE me aplikacion të ri për celularë e tabletë?

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka hapur tenderin për ndërtimin e një aplikacioni për...

Numri

Shtohet kontrolli në fshatra/ Sa gjoba janë vendosur për 1 vit?

Mbi 9600 gjoba janë vendosur në periferitë e kryeqytetit gjatë vitit që lamë pas. Nëse...

Lista

Ari, 10 vendet me rezervat më të mëdha në botë

Kërkesa e bankës qendrore mbetet e fortë edhe përkundër ngadalësimit të blerjeve mujore Rezervat e...

Kursi javor i këmbimit

Ç’ndodhi me Euron, Poundin dhe Dollarin gjatë kësaj jave?

Gjatë javës që lamë pas, në tregun valutor vendas monedha europiane euro ka qenë e...

Të dhënat

Ligji i ri i Kadastrës: Jo më pronësi e bazuar te dëshmitë e fqinjëve

Ligji i ri i Kadastrës nuk lejon regjistrimin e asnjë sipërfaqe toke të fituar përmes...

"Elstat"

Çfarë ndodhi me ekonominë greke për 2018?

Sipas autoritetit komëtar të statistikave “Elstat”, ekonomia greke për 2018 ka pësuar një rritje me...

Shifrat

Inflacioni bie sërish për muajin shkurt

Bazuar në të dhënat e bëra publike nga Instituti i Statistikave vihet re një rënie...