MENU
klinika
Arben Ahmetaj apel BSH-së

Sejko: Një situatë destabilizimi ndikon në investimet e huaja

"Drita jeshile” për grante, kriteret kryesore

Skema, si do shpërndahen 5 mln euro për bujqësinë

Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural hapi zyrtarisht aplikimet për fermerët me qëllim mbështetjen e...

Qiraja financiare

Tatimet: Kontratat leasing, çfarë përfitojnë bizneset

Kontrata e qirasë financiare (leasing), është një kontratë e cila konsiderohet si një qiradhënie për...

“Oborret në përdorim”

Dokumentet për të marrë pronësinë

Personat që kanë oborre, për të cilat nuk kanë marrë ende tapinë duhet të plotësojnë...

Konstatohen 160 shkelje

Task-Forca e Transportit Rrugor intensifikon kontrollet

Intensifikohen kontrollet në linjat e transportit të udhëtarëve, Task Forca e Transportit Rrugor ndëshkon 160...

Investimet përmes 67-projekteve

BERZH 1.1 miliardë euro në Ballkan në 2019

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të investojë përsëri rreth 1.1 miliardë euro në...

Qeveria “fal” sipërfaqet e vogla

Privatizimi i tokës shtetërore, procedurat e reja

Zbardhet projekligji për privatizimin dhe dhënien në përdorim shoqërive tregtare dhe institucioneve shtetërore të ndërmarrjeve...

Konfindustria kërkesë Kuvendit

S’keni paguar siguracionin e makinës? Gjoba që do paguani

Konfindustria deklaron se do t’i kërkojë deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë të mos miratojë në...

Tabela

Projekte të reja për shkollat, vlera e financimit për secilin qark

Në “Fletoren Zyrtare” është botuar tabela e plotë me të gjitha projektet e reja që...

Raporti i BSH-së

Bankat “shtrëngojnë rripin”, kritere shtesë për kreditë

Në tre muajt e parë të vitit janë dhënë më pak kredi nga bankat e...

Mekanizmat kryesorë

Si pastrohen paratë në Shqipëri?

“Tipologjia kryesore përbëhet nga transferta të dyshimta”, kështu është bërë me dije në raportin zyrtar...

Kursi zyrtar

Me ç’vlera e mbyllën javën Dollari dhe Paundi?

Javën e kaluar dollari amerikan ka regjistruar luhatje të ndryshme në kursin e këmbimit valutor...