MENU
klinika
Shalsi: Sektori ka evazion

Taksa e plastikës, në fund të majit zgjidhet ngërçi

Qeveria miraton fondin

Unaza e Re, 10 mln euro për kompensimin e pronave

Pronat që do të preken nga ndërtimi i Unazës së Re do të kompensohen. Vlera...

Aksioni Tatimeve

Duro: Kontroll 14 mijë bar-restoranteve

Rreth 14 mijë bar-restorante do të kalojnë në sitën e tatimeve. Drejtoria e Përgjithshme e...

Rreth 4000 punonjës do të trajnohen

Denaj: Financa publike transparente dhe disiplinë fiskale

Transparenca e financave publike, disiplinë fiskale, efikasitet në menaxhimin dhe përdorimin e burimeve publike në...

Skema e tatimit për të ardhurat

Tatimet: Deklaroni të ardhurat, vonesat penalizohen

Personat që kanë të ardhura vjetori mbi 2 milionë lekë duhet të dorëzojnë deklaratën individuale...

Grafiku

Taksa, zëri kryesor i të ardhurave për bashkitë

Taksa e ndikimit në infrastrukturë është zëri kryesor i të ardhurave për pushtetin vendor. Bashkia...

Plani 3-mujor

Rimbursimi i TVSH-së/ Financat: Bizneset që marrin paratë

Fasot, grumbulluesit dhe eksportuesit janë kategoritë e bizneseve që do të përfitojnë të parët rimbursimin...

Kompensimi i Pronarëve

Procedura/ Baçi: Sillni 8 dokumente për të marrë paratë

Agjencia e Trajtimit të Pronave publikon procedurën që duhet të ndjekin 600 pronarë për të...

Raporti

Rrezatimi nga antenat/AKEP: Është brenda kufijve të lejuar

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare publikon rezultatet e monitorimeve periodike për nivelin e rrezatimit...

Fondet nga Programi i Bujqësisë

579 milionë lekë për fermerët, shpërndarja

Ministria e Bujqësisë publikon skemën e re për fermerët për vitin 2019. Janë përcaktuar fondet...

Furnizimet e mallrave

Tatimet-biznesit: Rastet kur duhet të bëni kujdes

Kur një person i tatueshëm furnizon një mall ose shërbim, ky furnizim konsiderohet i kryer...

Si do zgjidhet çështja e pronave?

Lame: 80 mijë leje të paregjistruara në hipotekë

Krijimi i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës ka për synim ti japë zgjidhje përfundimtare ccështjes 25...