MENU
klinika
Lame: I japim fund kësaj padrejtësie në ligj

“Objektet që nuk legalizohen prishen”

Ritja ekonomike

Rritet paga minimale/ Profesionet që përfitojnë

Duke filluar nga data 1 janari i vitit 2021, paga minimale do të jetë 300...

Zhvillim i turizmit dhe agroturizmit

Denaj nënshkruan marrëveshjen e re me Fondin Kuvajtian

Në mjediset e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë u nënshkrua marrëveshja shtesë e huasë, ndërmjet...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 03 Mars 2020

Euro qëndron sërish në të njëjtën vlerë këtë të martë, duke u këmbyer kështu me...

Krijimi i monedhave digjitale

Bankat qendrore po mendojnë “të zhdukin” kartëmonedhat

Paraja nuk mund të jetë gjithmonë mbret. Ndërsa aplikacionet dhe kartat e pagesave bëhen më...

Kush do t'i zotërojë?

Bursa shqiptare e Energjisë do ketë 250 mln lekë kapital

Në vitin 2019 është vendosur krijimi i Operatorit të Tregut (Bursa Shqiptare e Energjisë), si...

Kategoritë që përjashtohen

Amnistia për pasuritë, Rama: Do ketë një taksë!

“Amnistia besoj se do të ketë edhe mbështetjen e parlamentit është domosdoshmëri për tu dhënë...

Sjell shqetësimet e para

Supermarketin Go , i pari që nuk ka kashier

Amazon hapi Supermarketin Go, të parin e këtij lloji, i cili nuk ka kashier, dhe...

Por sërish mbetet...

Berkshire kap një fitim neto prej $81.4 miliard

Në letrën e tij të përvitshme drejtuar aksionerëve, Warren Buffett mbrojti strategjinë e investimeve të...

Komplikime në komunikim

Do bëhet i mundur bashkimi HP-Xerox?

HP tha se po i ofrohet për kominikim Xerox-it për të shqyrtuar nëse një kombinim...

Kulmi i karrierës së tij

Jep dorëheqjes shefi ekzekutiv i Disney

Ndonëse ai e kishte shpallur dhe më pas vonuar ikjen e tij katër herë si...

Më e larta në një dekadë

Shitjet nga muzika arritën $11 miliard në 2019

Shitjet nga muzika e regjistruar në Amerikë arritën $11 miliard vitin e kaluar, më e...