MENU
klinika
Po çregjistrimi?

Kur bëhet regjistrimi i personave të tatueshëm?

5 aeroportet ku do operojë

Certifikohet ‘Air Albania’, reagon Aviacioni Civil

“Air Albania” është certifikuar pranë Autoritetit të Aviacionit Civil sipas kërkesave të kuadrit ligjor vendas...

Shpenzime rekord

Sa miliardë euro dolën nga Shqipëria?

Viti 2018 ka qenë për shqiptarët viti i “fluturimit” jashtë vendit. Ata kanë preferuar që...

Statistikat e BSH

2018/ Investimet e huaja rekord në Shqipëri

Banka e Shqipërisë raporton se investimet e huaja direkte kanë thyer rekordin në fund të...

"S'merr pjesën që i takon nga..."

“Kukësi po zbrazet nga emigracioni”

Niveli i ulët i zhvillimit ekonomik të zonës lidhet me faktin se të ardhurat gjenerohen...

Konsumojmë 1.6 kg mish pule në vit?!

Eurostat: Sa prodhon Shqipëria?

Sipas disa të dhënave të fundit të bëra publike nga Eurostat për vendin tonë vihet...

Opinion

Domosdoshmëria e manualit të “Praktikave të mira në bujqësi”

SFONDI I PROBLEMIT & ADRESIMI I PROBLEMATIKËS Statistikat, por dhe mjaft studime të lidhura me...

"Kini kujdes"

Do udhëtoni drejt Italisë sot? AAC paralajmëron

Nëse keni planifikuar të udhëtoni drejt Italisë sot duhet të kini kujdes. Autoriteti i Aviacionit...

Kursi zyrtar

Këmbimi/ Si nis java për valutat e huaja?

Valutat e huaja duket se kanë nisur javën me rritje. Valuta britanike regjistrohet në vlerat...

Gjuha angleze

Shqipëria populli më “i paditur”

Anglishtja është e njohur si gjuha globale e biznesit. Kjo gjuhë flitet nga 840 milionë...

Shifrat

Shkëmbimet tregtare/ Dyfishohen eksportet me Turqinë

Shkëmbimet tregtare Shqipëri-Turqi krahasuar me vitin e shkuar kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Eksportet...

Shkëmbimet tregtare

‘Shkëlqimi dhe rënia’ e eksporteve shqiptare në Spanjë!

Gjatë viteve të fundit, Shqipëria dhe Spanja kanë njohur një rritje të konsiderueshme të shkëmbimeve...