MENU
klinika
Shqipëria në krizë lindshmërie

Ecuria e lindjeve deri në 2031, tre hipotezat e reja

Tension me burrat?

Gratë shqiptare rekord në Europë

Në Shqipëri, edhe pse kohërat kanë evoluar marrëdheniet burrë-grua sërisht kanë mbetuar disi të tensionuara....

Procedurat për tërheqjen e pensioneve

Çfarë njofton Posta Shqiptare?

Tashmë të gjithë pensionistët mund të tërheqin pagesën e pensionit të pleqërisë në të gjitha...

Shifrat

Bonot me rekord të ri, sa përqind bie interesi?

Rënia e interesave të bonove të thesarit ka prekur një rekord të ri këtë javë....

"Shqiptarët në dietë"

Çfarë po ndodh me importin e sheqerit në vendin tonë?

“Tek shqiptarët po përhapet obeziteti”, kështu bëhet me dije te anketa e fundit e realizuar...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Skema e kompensimit, njoftim i rëndësishëm për fermerët

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton të gjithë tatimpaguesit se është publikuar në Fletoren Zyrtare...

Këmbimi valutor

Leku ‘fundos’ Paundin, forcohet Euro

Tregu i këmbimit valutor vendas është hapur ditën e enjte me një rënie drastike të...

Tabela

Shqiptarët po varfërohen?

Sipas disa të dhënave të bëra publike për herë të parë nga Banka e Shqipërisë...

Kur përfundon ndërtimi?

Aeroporti i Kukësit/ Qeveria miraton kontratën e koncesionit

Kontrata për dhënien me koncesion të ndërtimit të Aeroportit të Kukësit është miratuar. Mësohet se...

Shifrat

Si krahasohen pagat shqiptare me rajonin? Raporti i BB

Shqipëria ka pagat mesatare më të ulëta në rajon, thotë Instituti i Vienës për Studime...

Të dhënat nga BB

Sa vende pune janë krijuar në Shqipëri?

Në raportin për “Trendet e Tregut të Punës në Ballkanin Perëndimor për 2019”, është vlerësuar...

Ligji i ri për ndihmën ekonomike

Penalizohen ata që refuzojnë të punojnë?

Ministria e Shëndetësisë ka ndryshuar ligjin për Mbrojtjen Sociale me qëllim thjeshtimin e procedurave dhe...