MENU
klinika
Kursi i stabilizimit

Banka e Shqipërisë: Monedha europiane ka pësuar ulje

3.6% për 9-mujorin

Sigurimet me rritje të dobët

Tregu i sigurimeve po shfaq një ecuri të plogësht gjatë këtij viti. Sipas të dhënave...

Norma të larta fitimi

Dossier/ Koncesionet, bizneset më fitimprurëse

Koncesionet ekskluzive janë bizneset më fitimprurëse në Shqipëri. “Tirana International Airport”, një shoqëri me përgjegjësi...

Rritje 20% për vitin e kaluar

136 milionë euro kredi “jashtë bankave”

Kredia e dhënë nga institucionet financiare jo banka u rrit me 20% gjatë vitit të...

Qeveria miraton buxhetin

900 mln USD investime publike për vitin e ardhshëm

Qeveria shqiptare miratoi të premten projektbuxhetin e vitit 2019. Me një deklaratë publike, pas mbledhjes...

Takimi me homologun gjerman

Gjiknuri fton gjermanët për aeroporte

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri priti sot në takim Ministrin e Transportit dhe...

Tregu rreth 16 mln euro

Vera, konsumi më pak se dy litra për frymë

Tregu i verës në Shqipëri vlerësohet se ka një volum prej rreth 16 milionë eurosh...

Buxheti i Tiranës

Lejet e ndërtimit sjellin 26 mln euro

Një e katërta e të ardhurave të Bashkisë Tiranë për këtë vit do të sigurohen...

Vetëm 11% mblidhet nga industria

Shqipëria prodhon 400 litra qumësht për frymë

Shqipëria prodhon në vit rreth 1.15 milionë tonë qumësht, ose rreth 400 litra qumësht për...

Kursi i këmbimit

Thellohet rënia e euros

Ashtu siç pritej, euro u dobësua më tej në kursin e këmbimit me lekun. Monedha...

Në rritje me 60%

Bankingu “nga shtëpia”, 551 mld lekë

Veprimet e “bankingut nga shtëpia” kanë shënuar një vlerë rekord për vitin e kaluar. Sipas...

Ndjekin ndërtimi dhe profesionet e lira

Evazioni fiskal, risku më i lartë te tregtia

Tregtia me pakicë dhe me shumicë kanë rezultuar dy sektorët me risk më të lartë...