MENU
klinika
Kursi i Këmbimit

Vlerat e monedhave të huaja për 8 Mars

Në cilat profesione?

Burrat paguhen më shumë se gratë

Në fillim të shekullit të njëzetë, gratë në Amerikën e Veriut dhe në të gjithë...

Kriza energjitike

Preken financat e shtetit, bie 3-herë prodhimi i energjisë në vend

Kriza energjitike, duket se po prek dhe vendin tonë kohët e fundit, duke qenë se...

Tatimi mbi të ardhurat

Hyn në fuqi udhëzimi i ri/ DPT zbulon sa do paguajnë subjektet

Në udhëzimin për tatimin mbi të ardhurat tashmë janë bërë disa shtesa dhe ndryshime që...

Përfshirja e femrës në pozita të larta

Vetëm 1 nga 3 menaxherë në BE është grua

“Dita e Gruas” është shumë pranë dhe ajo çfarë vihet re është se përfshirja e...

Kategoritë që përfitojnë

Drejtoria e Transporteve rrit pagat e punonjësve

Disa nga kategoritë e punonjësve në qendër dhe drejtoritë rajonale do të kenë një rritje...

Shifrat

Mësues në Shqipëri/ Sa përqind mbi mesataren është paga e tyre?

Sot Shqipëria feston “Ditën e Mësuesit”, por sa paguhet një mësues në vendin tonë? Këtë...

Kursi i Këmbimit

Rriten Euro dhe Sterlina, ç’ndodh me Dollarin?

Në tregun e këmbimit valutor vendas janë regjistruar luhatje të ndryshme në shportën e monedhave...

Të dhënat

Taksa 100% penalizon eksportet shqiptare drejt Kosovës

Taksa 100% që Kosova ka vendosur ndaj mallrave serbe dhe boshnjake duket se ka penalizuar...

Shifrat

Çmimi i 1 GB internet, ku renditet Shqipëria

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga “Cable.co.uk”, vihet re se çmimi mesatar...

Të dhënat për 2017

BE, sa shqiptarëve iu dha nënshtetësia?

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga Eurostat bëhet me dije se në vitin...

Botohet në Fletoren Zyrtare

Barnat e rimbursueshme nga Fondi i Sigurimit, zbardhet lista

Në Fletoren Zyrtare është publikuar e plotë lista e barnave që do të rimbursohen nga...