MENU
klinika
Bizneset në Tiranë

Kryesojnë personat fizikë, ç’ndodh me fermerët?

Dekreti i "epokës" Salvini

Italia hap dyert për punë, shanse për shqiptarët

Në Itali ka hyrë në fuqi dekreti i parë i epokës së Salvinit që lejon...

Të dhënat nga INSTAT

Lejet e ndërtimit/ Në 2018 numri më i lartë në 6 vjet

Numri i lejeve të ndërtimit për vitin 2018 shënoi nivelin më të lartë për gjashtë...

Kompania që i ofron

Shtohen 3 destinacione të reja low-cost

Shërbime të reja ajrore do të vihen në dispozicion të qytetarëve shqiptarë. Duke nisur nga...

Bizneset me pronarë shqiptarë

Mbyllen në Shqipëri, lojërat e fatit ‘ikin’ në Kosovë

Në Shqipëri po mbyllen, por në Kosovë numri i tyre sa vjen edhe shtohet. Bëhet...

Evazioni fiskal

Hartohet projektligji, kompanitë offshore në ‘shënjestër’

Të kontrollohet dhe parandalohet evazioni fiskal? Në lidhje me këtë çështje, Ministra e Financave ka...

Kompanitë e parajsave fiskale

Drafti paralel: Zbulimi i pronarëve të fokusohet te…

Teksa Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka nisur punën për hartimin e një ligji të...

Shifrat

“Shthuren” financat, ç’ndodhi me të ardhurat në janar?

Financat publike kanë pësuar rënie për janarin, kjo si rrjedhojë e krizës politike dhe ndryshimeve të...

Këmbimi Valutor

Leku zhvlerëson monedhat e huaja, Euro e Dollari pësojnë rënie

Dita e premte është mbyllur me një forcim të lehtë të monedhës kombëtare, kundrejt valutave...

Kontratë e përkohshme në administratë

Merret vendimi për numrin e punonjësve

Ka ndryshuar numri i punonjësve me kontratë të përkohshme në njësitë e qeverisjes qendrore. Sipas...

15 mld lekë për janarin

Depozitat vijojnë rritjen

Depozitat bankare u rritën ndjeshëm gjatë janarit dhe u rikthyen sipër pragut të 1 trilion...

Rezultatet e prokurimeve të fundit

Sa kushton mbulimi i humbjeve të energjisë në OST?

Mbi 400 mijë euro do të kushtojë mbulimi humbjeve të energjisë në rrjet për Operatorin...