MENU
klinika
Verifikimet me bazë risku

Kontrollet në biznese, miratohet plani i punës së tatimeve

Bilanci i ALSE

Në periudhën Shkurt-Dhjetor, vlera e tregtimit 2.57 miliardë lekë

Bursa Shqiptare e Titujve, ALSE, ka publikuar raportin vjetor për 2018-ën, në vitin e parë...

Gati buxheti

Ja sa do të shpenzohen për sistemin e Ujitjes dhe Kullimit!

Zgjidhja e problematikës së kullimit dhe ujitjes i kushton Shqipërisë të paktën rreth 310 milionë...

Progres-raportin

KE: Rritja ekonomike në Shqipëri e kënaqshme!

Komisioni Evropian publikoi progres-raportin për vendet e Ballkanit Perëndimor. Për Shqipërinë, specifikisht në fushën e...

'Paketa e Zgjerimit 2019'

AMF: Vlerësim pozitiv për shërbimet financiare

Komisioni Evropian publikoi sot “Paketën e Zgjerimit 2019”, duke vlerësuar progresin e bërë nga Shqipëria...

Ndikimi i sektorit bankar në ekonomi

Rritja e kredisë/ Sejko lajmëron plan masash

Në ambientet e Bankës Shqipërisë u zhvillua takimi me temë: “Sektori bankar si kontribuues i...

Njoftimi i tatimeve

Punimet në ndërtim, kategoritë që tatohen

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, bën me dije, se referuar dispozitave të ligjit Nr. 92/2014,...

Blerjet online

Doganat: Çfarë ndryshon për pagesat mbi 22 euro

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave kanë shpjeguar udhëzimin e ri që ka hyrë në fuqi...

Lista me subjektet

ISHTI: 20 gjoba vetëm në prill

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) penalizoi me masa administrative të paktën 20 subjekte në...

Balluku në Portin e Vlorës

Dy skanera të rinj për kontrollin e pasagjerëve dhe bagazheve

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku pa nga afër investimin e realizuar në Portin...

Fjala e ministres Denaj

Skema IDEA-Grant, 43 sipërmarrës përfitojnë mbështetje

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë ishte e pranishme në ceremoninë e ndarjes së granteve për...

Ndërhyrja tek Unaza e Re

ARRSH hap tender për mbikqyrjen e Lotit 2

Autoriteti Rrugor Shqiptar hapi të premten e javës së shkuar një procedurë prokurmi lidhur me...