MENU
klinika
Trojet e shitura nga Bashkitë

Lame: Dokumentet për të marrë tapitë e tokës dhe shtëpisë

Monitorim deri në Shkurt 2020

Tregu i sigurimeve/ Sa i kanë respektuar kushtet kompanitë?

Autoriteti i Konkurrencës në një vendim të fundit ka saktësuar se do të mbajë nën...

Marrëdhëniet tregtare Shqipëri-Kosovë

Tarifat që paguhen në dy anët e kufirit, 10-68 euro

Mundësitë dhe sfidat e marrëdhënieve tregtare Kosovë-Shqipëri. Kjo ishte tema e takimit që mblodhi këtë...

Raporti i Tatimeve

Prill 2019/ Mblidhen 2.6 mld lekë borxh tatimor

Rreth 39 % më shumë detyrime të papaguara janë mbledhur nga Administrata Tatimore në Muajin...

Ministria e Turizmit shpall tenderin

Pesë planet për bregdetin, zonat ku do të investohet

Ministria e Turizmit ka shpallur tenderin për realizimin e 5 planeve të detajuara për zonat...

Ulet mosha e pensionit

Ahmetaj: Ligji i ri, përfitimet e minatorëve

Minatorët naftëtarët dhe metalurgët do të përfitojnë ulje të moshës së daljes në pension dhe...

Denaj në Parlament

Trajtimi financiar për minatorët, skema e re

Skema e re e trajtimit financiar për minatorët, naftëtarët dhe metalurgët Ministrja e Financave dhe...

Deklarata

Bizneset thirrje politikës: Po dëmtoni ekonominë!

Forumi i Dhomave të Tregtisë dhe Shoqatat e Sipërmarrjes private i bëjnë unanimisht apel klasës...

Procedurat e reja

Trualli i dhënë për ndërtim, si përcaktohet pronësia?

Qeveria vendos procedurat për transferimin e pronave të paluajtshme publike të shtetit në njësitë e...

Ndryshon strategjia

Tatimet marrin masa të reja kundër evazionit fiskal

Qasja e re e Administratës Tatimore mbështetet në ndërgjegjësimin e tatimpaguesve dhe leximin e sjelljes...

Pronësia mbi tokën bujqësore

Ndryshon ligji, rastet kur merrni certifikatë pronësie

Kështilli i Ministrave ka ndryshuar sërish procedurat për pajisen me certifikatë pronësie për personat që...

Cila është vlera e parave?

Grantet në bujqësi, hapet periudha e aplikimit

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim...