MENU
klinika
Këshilla

Si të jesh negociator i suksesshëm në biznes?

Të dhënat

Çfarë po ndodh me Coca-Colën?

Të ardhurat e Coca-Colës ishin më të dobëta se sa pritej në 2019. Ky përfundim...

Shifrat

Deficiti buxhetor u shpenzua i gjithi në…

Sipas Bankës së Shqipërisë, qeveria shqiptare ka shpenzuar të gjithë deficitin buxhetor në muajin dhjetor....

Analiza e BSH

Çfarë pasqyron forcimi i lekut vitet e fundit?

Në një analizë që ka realizuar për kursin e këmbimit, Banka e Shqipërisë ka vlerësuar...

Këmbimi valutor

Kursi i këmbimit/ Euro e Dollari ndërrojnë sot vendet

Euro e Dollari kanë ndërruar vendet në tregun e këmbimit valutor. Siç bëhet e ditur...

Të dhënat

Produktet që identifikohen si prodhime me leverdi

Rezultatet e një studimi të fundit të kryer nga ekspertët e Bankës Botërore, vihet re...

Raporti për Shqipërinë

Pse duan të rinjtë të largohen nga vendi?

Qendra Shqiptare për Qeverisje të Mirë publikoi sondazhin e 2018, sipas të cilit papunësia është...

Asistenca nga FMN

Asistenca e huaj për 2019, Tatimet miratojnë planin

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve zhvilloi mbledhjen e 11-të të Komitetit të Reformave, ku u...

S'është prodhuar asnjë kW energji

Sa janë kostot e TEC-it të Vlorës?

Sipas disa të dhënave zyrtare, Termocentrali i Vlorës edhe pse nuk është vënë asnjëherë në...

Të dhënat

Politikë e re për naftën? Albpetrol zbulon ç’do të ndodhë në 2019

Një politikë e re do të përdoret përsa i përket promovimit të blloqeve të lira...

Kursi i këmbimit

Çfarë ka ndodhur gjatë javës me Euron, Dollarin dhe Poundin?

Gjatë javës që lamë pas, monedha europiane ka njohur një rritje të lehtë progresive kundrejt...

Ligji i ri për pensionet

Pagesat vullnetare, kush dhe sa është kuota?

Dëshironi që masa e pensionit tuaj të pleqërisë të jetë më i lartë? Kjo gjë...