MENU
klinika
Përjashtohet qershori

Shkëmbimet tregtare Shqipëri-Turqi, rritje në 6 muajt e parë

Prodhimet bujqësore shqiptare

Rritje deri në 90% të eksportit në vendet e BE-së

Prodhimet shqiptare të specit, domates, kastravecit, lakrës e shumë perimeve të tjera, po shohin rritje...

Arsyeja, menaxhimi i fluksit

Pagesa e taksave, Posta Shqiptare e hapur edhe në fundjavë

Për shkak të menaxhimit të fluksit të krijuar, Posta shqiptare ka njoftuar se edhe gjatë...

Pezullon 2 aktivitete

AKU me “dorë të hekurt”, më shumë se 1.7 mln lekë gjoba

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka vijuar kontrollet për sigurinë ushqimore dhe ka rezultuar se dy...

Tregu celular

Autoriteti Konkurrencës ‘ultimatum’: Rregulloni tarifat!

Autoriteti i Konkurrencës kërkon rregullimin e tarifave me pakicë të telefonisë celulare për operatorët me...

Fushata anti-informalitet

Bilanci i parë, 281 punonjës të paregjistruar

Ministria e Financave ka bërë publike disa të dhëna në kuadër të fazës së re...

Nga 17 zëra, 11 negativë

Të ardhurat për qershorin 2019, -2 miliardë lekë

Përsa i përket mbledhjes së të ardhurave, 6 muajt e parë të vitit rezultojnë jopozitivë....

Lufta kundër informalitetit

“Biznesi mbyllet për 1 muaj nëse nuk lëshon kupon”

Kreu i qeverisë Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me një mesazh kundër...

Lufta kundër informalitetit

Rama “vë në lëvizje Tatimorët”/ Denaj: Respektoni ligjin!

Nis lufta kundër informalitetit tek bizneset. Pas evidentimeve për shkelje të ligjit nga ana e...

"S'kemi asnjë përgjigje zyrtare"

Banorët bllokojnë punimet në By Pass-in e Fierit

Banorët e Levanit janë ngritur sërish në protestë. Ata bëjën me dije se janë ngritur...

Procedurat dhe tarifat

Si do të klasifikohen hotelet dhe resortet me 4 e 5 yjë në Shqipëri?

Ministria e Turizmit ka miratuar rregulloren mbi procedurën e klasifikimit të strukturave akomoduese me 4...

Raporti

Bizneset shqiptare më pak inovativët, shumë “tradicional”

Sipas një raporti anketimi të bizneseve në Ballkan, reklamimi dhe komunikimi i drejtpërdrejtë me klientët...