MENU
klinika
Nga 17 zëra, 11 negativë

Të ardhurat për qershorin 2019, -2 miliardë lekë

Lufta kundër informalitetit

“Biznesi mbyllet për 1 muaj nëse nuk lëshon kupon”

Kreu i qeverisë Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me një mesazh kundër...

Lufta kundër informalitetit

Rama “vë në lëvizje Tatimorët”/ Denaj: Respektoni ligjin!

Nis lufta kundër informalitetit tek bizneset. Pas evidentimeve për shkelje të ligjit nga ana e...

"S'kemi asnjë përgjigje zyrtare"

Banorët bllokojnë punimet në By Pass-in e Fierit

Banorët e Levanit janë ngritur sërish në protestë. Ata bëjën me dije se janë ngritur...

Procedurat dhe tarifat

Si do të klasifikohen hotelet dhe resortet me 4 e 5 yjë në Shqipëri?

Ministria e Turizmit ka miratuar rregulloren mbi procedurën e klasifikimit të strukturave akomoduese me 4...

Raporti

Bizneset shqiptare më pak inovativët, shumë “tradicional”

Sipas një raporti anketimi të bizneseve në Ballkan, reklamimi dhe komunikimi i drejtpërdrejtë me klientët...

Kontrata miratohet nga Këshilli i Ministrave

Ish reparti i URT-së në Durrës jepet me qira 1 euro për 8 vite!

Këshilli i Ministrave ka dhënë miratimin për lidhjen e kontratës së qirasë me tarifën 1...

Të dhënat nga Eurostat për Shqipërinë

“Vendi me pabarazinë më të madhe në Evropë”

Polarizimi i shoqërisë pas viteve 1990 është rritur me ritme të shpejta aq sot Shqipëria...

Rastet kur shkelet

PS kërkoi shkarkimin e Malajt, BSH flet për Kodin e Etikës

Një ditë pas shkresës që grupi parlamentar i partisë socialiste i dërgoi Kuvendit për shkarkimin...

AKU aksion në Tiranë e Shkodër

Bllokon 2 subjekte, 2.57 mln lekë gjoba

Drejtoria Rajonale e AKU në Tiranë dhe Shkodër gjatë kontrolleve në ushqimoret e këtyre qyteteve...

"Lufta kundër informalitetit"

U paralajmërua nga Rama, nis sot superaksioni i Faturës Tatimore

Gjatë ditës së sotme ka nisur zbatimi i urdhrit të kryeministrit Rama për nisjen e...

Raporti i KE

“Asistenca në Shqipëri nën kufirin e skajshëm të varfërisë”

Matja e varfërisë në Shqipëri është e diskutueshme për shkak të statistikave të mangëta, por...