MENU
klinika
Eksportet ranë edhe në maj

Deficiti tregtar rritet me 10%

Paketa fiskale 2020

Shalsi: Planifikojmë të shkojmë me të njëjtin sistem taksash

Pas planeve për paketa fiskale 3-5 vjeçare, qeveria po synon që aplikimi të nisë që...

Samiti Ballkanik

Shqipëria prezanton projektin e fiskalizimit

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore Shqiptare, Enton Duro, mori pjesë në Samitin Vjetor të...

Masat shtesë

Gjoba/ Penalizohen me 600 mijë lekë subjektet që lejojnë duhanin!

Shtohen masat kundër duhanit. 600 mijë lekë do të jetë gjoba për të gjithë subjektet...

Projektligji për “Mbrojtjen Civile”

Tërmetet/ Qeveria, draft për reduktimin e efekteve

Shqipëria ka humbje mesatare vjetore nga tërmetet që vlerësohet të jetë 6.23% të PPB-së dhe...

Segmenti Tiranë-Ndroq-Plepa

ARRSH nis punimet për riparimin e asfaltit

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar për nisjen e punës në segmentin rrugor Tiranë-Ndroq-Plepa. Sipas njoftimit,...

Sigurimet

Të gjithë të punësuarit verifikojnë online në e-Albania pagesat

Personat e punësuar mund t’i verifikojnë pagesat për kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore në...

Skema

Statistikat e Blegtorisë, rritet me 1.7 % numri i gjethëve

Numri i gjedhëve në vitin 2018 është 467.318krerë, duke shënuar një rënie me rreth 1,7%,në...

Arbitrazhet

Gjyqet jashtë kufijve/ Sa do paguhen studiot shqiptare?

Avokatët dhe studiot vendase ashtu si dhe ato të huajat do të kenë të drejtë...

Rregullat e reja

Makineritë e rënda, ja si merret dëshmia

Ministria e Infrastukturës ka miratuar një rregullore të re “Për kushtet, kriteret dhe programet për...

Mbyll aktivitete

Siguria ushqimore, AKU aksion në të gjithë vendin

Agjencia Kombetare e Ushqimit ka publikuar disa nga rezultatet e kontrolleve që ka vijuar të...

Si të aplikoni për strehim social?

Miratohen procedurat dhe afatet e reja për kategoritë përfituese

Qeveria ka miratuar procedurën dhe afate të reja për individët në nevojë që kanë interes...