MENU
klinika
Kapitalizimi i bankave

Treguesi i mjaftueshmërisë së kapitalit arrin në 18.5%

Anti-informaliteti

Porto Romano, 233 ton karburant pa akcizë, gjobë subjektit

Aksioni anti-informalitet ka goditur një tjetër shkelje për sa i përket hidrokarbureve. Bëhet fjalë për...

Ndryshimet në ligj

Rregullat e reja për bizneset nga 1 janari 2020

Ministria e Financave dhe Ekonomisë, e cila ka paraqitur pak kohë më parë për diskutim...

Energjetika

M. e Veriut hap tenderin për interkonjeksionin me Shqipërinë

Operatori i sistemit të transmetimit të energjisë elektrike i Maqedonisë së Veriut ka hapur tenderin...

Të dhënat e Shërbimit Kombëtar të Punësimit

Si po ecën punësimi? Ja bizneset që kanë vende të lira pune!

Rreth 61,391 vende të lira pune janë siguruar gjatë vitit 2018 nga bizneset që operojnë...

Ngrohja globale

Duhet të ndryshojmë mënyrën si hamë, OKB jep alarmin

Mënyra se si punojmë tokën, rrisim kafshët, apo hamë, duhet të ndryshojë për t`i bërë...

Bllokohet një tjetër pikë furnizimi

Anti-informaliteti i ‘ashpër’ me karburantet

Aksioni anti-informalitet vijon të godasë shkelësit e ligjit. Së fundmi, një tjetër pikë karburanti është...

Nuk liberalizohet tregu

Kontrolli i makinave, koncesionarit i zgjatet afati

Tregu i kolaudimit të makinave nuk do të liberalizohet në shtator, pasi kompania që ushtron...

Biznesi, 10 ditë afat për dividentin

Në 7 muaj me taksën e re u shpërndanë 540 mln euro

Bizneset që shpërndajnë fitimin e vitit 2018 tek aksionerët e tyre para datës 20 gusht...

Efekti zinxhir i turizmit

Si po nxitet argëtimi, shijimi i verës, bujqësia…

Nga Nertila Maho Turizmi po shërben si motor në nxitjen e sektorëve të tjerë mbështetës....

Vijon ”lufta” ndaj informalitetit

Aplikacioni i ri i hartës digjitale, mbyllen trajnimet

Inspektorët dhe përgjegjësit e Strukturave të Monitorimit në Terren përmbyllën trajnimet mbi përdorimin e aplikacionit...

Gjoba dhe bllokime

4 subjekte ndërpresin aktivitetin. AKU vendos shiritin!

Drejtoritë Rajonale të AKU, të qarkut të Tiranës dhe Elbasanit, ushtruan kontrolle në 4 subjektet,...