MENU
klinika
"Fatura 300 milionshe e tërmetit..."

Shoqata e Ndërtuesve: Ngarkesën do e mbajë i zoti i shtëpisë

"Ne jemi me popullin shqiptar"

Dy kompanitë kineze dhurojnë 2 milion euro

Dy kompani kineze kanë dhuruar 2 milionë euro për të ndihmuar të pastrehët dhe të...

"Do bëjmë çmos..."

“Transparencë për të gjitha fondet e mbledhura”

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur këtë pasdite Komitetin Kombëtar të Rindërtimit. Mbledhja drejtohet nga Kryeministri...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 1 dhjetor 2019

Monedha e eurozonës është sërish sot në nivelin e 122 lekëve. Paundi britanik mbetet sërish...

Mblidhet Komiteti Ndërkombëtar i Rindërtimit

“Problem i madh është financimi i gjithë operacionit”

“Rindërtimi i vendin nga situata që krijoi tërmeti i 26 nëntorit, ndaj nesër do të...

Raporti 'nuk qëllon' në shenjë

Inkurajimi i biznesit ‘të qëllimshëm’

Rilindja e kapitalizmit është ‘tërbim’. Akademia Britanike, një organ studimor, lëshoi një raport provokues në...

Për të mbrojtur shëndetin e të dëmtuarve

AKU kontroll të rreptë tek të gjitha produktet ushqimore

Pas tërmetit Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka marrë të gjitha masat e nevojshme për organizimin,...

Bien shpenzimet për arsimin e lartë

Qeveria ‘lëshon dorën’ për sigurimet shoqërore

Ndërkohë që qeveria nuk ka realizuar as gjysmën e buxhetit për investime publike, situatë tejet...

1.8 milion euro më shumë

Fondi për blegtorinë/ Zero dokumenta për aplikim

Sektori bujqësor do të përfitojë plot 6.8 milionë euro subvencione në vitin pasardhës. Fondi në...

Ja lehtësia që përfitojnë

“Bizneset të kontribuojnë për “Shqipërinë Solidare”

Nisur nga situata e jashtëzakonshme e krijuar nga tërmeti i datës 26 Nëntorit, në ndihmë...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 30 nëntor 2019

Monedha e eurozonës është sërish sot në nivelin e 122 lekëve. Paundi britanik ka shkuar...

E sata renditet?

Vështirësitë në pagimin e taksave/ Shqipëria dy pozicione më lartë

Shqipëria renditet në vendin e 123-të në botë ndër 189 ekonomi të ndryshme të globit...