MENU
klinika
Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 26 Nëntor 2019

Eglantina Hoxha

A ja vlen kredia, pa sigurimin e jetës!

Në të shumtën e rasteve qytetarët nuk zgjedhin ta bëjnë në mënyrë vullnetare sigurimin e...

Uljet dhe ngritjet

Biznesi këtë javë

Alibaba e vendosi çmimin për vënien në qarkullim të ardhshëm të shkëmbimeve të aksioneve në...

Cila është rrugëdalja?

“Bota do vazhdojë të vuaj nëse japim zgjidhje afatshkurtër”

Bota mund të ketë një problem më të madh se sa nje recesion/rënie potenciale Ekonomia...

Kjo mund të shihet si mundësi

Bota po plaket/ Të moshuarit mund të rimarrin fuqinë punëtore

Bota po plaket. Por punëtorët tanë më të vjetër mund të ndihmojnë për të mbajtur...

Bursa për ekselentët

‘Pakti për Universitetin’/ Reduktim i tarifave për studentët

Për vitin 2020 arsimi do të ketë buxhet më të lartë krahasuar me vitet e...

Gati për funksionimin e plotë?

Tubacionet e TAP testohen me gaz

Seksioni grek i gazsjellësit Trans Adriatik (TAP) që transporton gazin natyror nga Azerbajxhani në Greqi,...

Sa shpenzojnë shqiptarët për konsum?

Gjirokastritët ‘dorështrënguar’?/ INSTAT na provon të kundërtën

Gjatë peiudhës 2016-2018, shpenzimet mesatare për konsum sipas qarqeve kanë ndryshuar, sipas INSTAT. Këto ndryshime...

Cilat qytete paguajnë më pak?

Tirana, Kukësi dhe Fieri ofrojnë pagat më të larta

Instituti i Statistikave (INSTAT), nëpërmjet një raporti, na bë me dije se qarqet e Tiranës,...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 25 Nëntor 2019

Euro vazhdon të qëndrojë në nivelin e 122.30 lekëve. Paundi britanik është ulur në vlerën...

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare

Pensionet private/ Tregu është rritur me 20%

Tregu i pensioneve private vijoi rritjen me të njëjtat ritme edhe në tremujorin e tretë...

Arsyeja

Leku vazhdon të qëndrojë i fortë kundër euros

Zgjatja e sezonit turistik e ka shtrirë më shumë në kohë forcimin sezonal të lekut...